danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Pewnego dnia po udanym spocie spontanicznym, wraz z kilkoma osobami uznaliśmy,że warto organizować spoty w Żorach, gdyż mamy tu lokal który ma spory parking i sporo miejsca w środku żeby pomieścić kilkanaście osób bez żadnych rezerwacji itd. Zawsze mamy możliwość usiąść i pogadać, obsługa nie robi problemów z łączeniem stolików i ławek dla większej wygody. Kto chce, może zamówić dobre żarełko lub wypić ciepłą kawę, herbatę czy czekolade, co kto woli. W sezonie letnim czynny jest zewnętrzny ogródek z grillem CZWARTEK godzina 19. Mapka dojazdu do Szałasu: (klik i się powiększy) Imageshack - mapkaszaas.jpg Na mapce po nazwach ulic fajnie widać gdzie od Rybnika, Pszczyny, Katowic, Wisły trzeba jechać by dotrzeć do Szałasu. Adres :Katowicka 10 44-240 Żory Link do strony: Zajazd Szałas Żory, smażalnia ryb Żory Jest tam Menu więc można się przygotować Pozdrawiam Edytowane 27 Lutego 2012 przez danielom
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 haa...będę pierwszy no i ładniee...Prezesie [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 20:53_________________________________________________no i że jako pierwszy wpis "dałem" to stawiam flachę
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chyba tu moge podziekować za spota bo wlasciwie odbyl sie u nas
seves Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 hahahahahaha i ja też dzięki za pierwszego spota żorskiego :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Takie spoty to ja lubie jest ciepło, jedzonko i przyjemna atmosfera w gronie fajnych ludzi
seves Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Takie spoty to ja lubie jest ciepło, jedzonko i przyjemna atmosfera w gronie fajnych ludzi no toś teraz pojechoł Hammer
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 dzięki również za spocik punkt za przejście od słów do czynów :oklaski:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 21:28_________________________________________________ Wątek przyklejony też na tą okioliczność wpadnij kiedy
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wątek przyklejony Dziekujemy i zapraszamy do nas
Guregoru Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 też na tą okioliczność wpadnij kiedy Kurcze już się tyle razy wybierałem w waszą stronę na spota i zawsze mi coś wyskoczy
srb38vx Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mój lakal :polew: jestem za zebych was tam niewidzoł jutro na obiedzie
Guregoru Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wątek przyklejony Dziekujemy i zapraszamy do nas Nie obiecuję ale jak wydziaram trochę czasu to z chęcią
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 też na tą okioliczność wpadnij kiedy Kurcze już się tyle razy wybierałem w waszą stronę na spota i zawsze mi coś wyskoczy spoko luz ,miejscówka szybka do zlokalizowania i przy głównej drodze ,więc dojazd i odjazd szybki i prosty[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 21:38_________________________________________________ Mój lakal :polew: jestem za zebych was tam niewidzoł jutro na obiedzie toś się nie chwalił ,że knajpka Twoja .................będziemy mieli zniżki jako klub ????????
Mario22 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chetnie od czasu do czasu zawitam.... dojazd z knurkowa elegancki... a i chętnie sie coś zje ciepłego...tym bardziej że czwartek jeszcze wolny od zlotów ...
m3rvin Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 dzięki za spota jeżeli tylko będę mieć taka możliwość zawitam(niestety środy/czwartki w tych godz. na treningu jestem)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:00_________________________________________________ Takie spoty to ja lubie jest ciepło, jedzonko i przyjemna atmosfera w gronie fajnych ludzi no toś teraz pojechoł Hammer a ni
miron78 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Danielom - 2 sprawy mam 1. Brawo za wzięcie spraw w swoje ręce i organizację zlocików w kolejnym mieście 2. Jeżeli wątek ma być podwieszony i być informacyjnym dla wszystkich to popraw proszę wszystkie błędy żeby wiochy nie było Ps. no i też wpadnę od czasu do czasu
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to ładnie, no to we czwartek biorę wolne no to zapraszamy [br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 22:16_________________________________________________to znaczy Mirku o błędy stylistyczne chodzi typu....ą, ę, ó, ł... itd
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Danielom - 2 sprawy mam 1. Brawo za wzięcie spraw w swoje ręce i organizację zlocików w kolejnym mieście 2. Jeżeli wątek ma być podwieszony i być informacyjnym dla wszystkich to popraw proszę wszystkie błędy żeby wiochy nie było Ps. no i też wpadnę od czasu do czasu 1.Dzięki 2. Oj tam pare polskich znaków, zrobione ad P.S zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi