Opublikowano 25 Grudnia 201114 l wesołych wam wycze :> http://images3.fotosik.pl/12/kkoaaoduzcnac7gg.swf
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l wesołych wam wycze :> http://images3.fotosik.pl/12/kkoaaoduzcnac7gg.swf Szkoda, że z cenzurą
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Moja obecność w czwartek obowiązkowa to spoko - wpadnę to się przejedziesz bo macie do tego warunki a nie jak u nas w mieście jak się uda to postaram się też przyciągnąć ze sobą szwagra to sobie zobaczysz na żywo te moje lampy czarne w B7 a on sobie zerknie na Twoje tylne Tylko nie spodziewaj się szału za kółkiem bo Twoja znacznie lżejsza i bez q więc jakiegoś mega przeskoku się nie spodziewaj w mocy
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Szfagra bier jak najbardziej 2 autka Mirona :kox: mogę jeszcze po drodze zabrać kumpla (mieszkającego 2,5km ode mnie) wożącego się moim B6 co 3 auta mirona to nie 2 auta mirona [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:22_________________________________________________Pałowanie 3 auta miron w jednym czasie............................bezcenne
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l Autor bier bier sie popatrzy historie Twoich furek a nie masz kogos co ma Twoja b5 ?
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l bier bier sie popatrzy historie Twoich furek a nie masz kogos co ma Twoja b5 ? kumpel z forum mieszkający 60km od Gliwic [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________do dziś nią śmiga
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l kiedyś myślałem żeby ściągnąć wszystkie furki w jedno miejsce i zrobić sobie kilka fotek na pamiątkę - mało kto ma możliwość zrobienia sobie fotki wszystkich swoich autek - mało tego - przed B5 miałem Seata toledo GT 1995r i do dziś jest w rękach sąsiada Co prawda wart jest teraz mniej więcej tyle co moja zapasówka.................ale dalej śmiga [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:34_________________________________________________Hammer - będziesz w czwartek ?
Opublikowano 25 Grudnia 201114 l To chyba nieda rady wypić kawy w Szałasie :polew: jak Mirek wpadnie 3 furami bydzie co oglądać o jezdzie nie wspomna