Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 729,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

wszystkim przeżartym w te święta :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

Moja obecność w czwartek :a4fan: obowiązkowa :naughty:

Opublikowano

Moja obecność w czwartek :a4fan: obowiązkowa :naughty:

to spoko - wpadnę to się przejedziesz bo macie do tego warunki a nie jak u nas w mieście

jak się uda to postaram się też przyciągnąć ze sobą szwagra to sobie zobaczysz na żywo te moje lampy czarne w B7 a on sobie zerknie na Twoje tylne :)

Tylko nie spodziewaj się szału za kółkiem bo Twoja znacznie lżejsza i bez q więc jakiegoś mega przeskoku się nie spodziewaj w mocy

Opublikowano

Szfagra bier jak najbardziej :good: 2 autka Mirona :naughty::kox: :kox: :decayed:

Opublikowano

Szfagra bier jak najbardziej :good: 2 autka Mirona :naughty::kox: :kox: :decayed:

mogę jeszcze po drodze zabrać kumpla (mieszkającego 2,5km ode mnie) wożącego się moim B6

co 3 auta mirona to nie 2 auta mirona :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:22_________________________________________________Pałowanie 3 auta miron w jednym czasie............................bezcenne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bier bier :) sie popatrzy historie Twoich furek :D a nie masz kogos co ma Twoja b5 :P ?

Opublikowano

bier bier :) sie popatrzy historie Twoich furek :D a nie masz kogos co ma Twoja b5 :P ?

kumpel z forum mieszkający 60km od Gliwic :)[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:28_________________________________________________do dziś nią śmiga :)

Opublikowano
  • Autor

tez go sciagnij :decayed:

Opublikowano

kiedyś myślałem żeby ściągnąć wszystkie furki w jedno miejsce i zrobić sobie kilka fotek na pamiątkę - mało kto ma możliwość zrobienia sobie fotki wszystkich swoich autek - mało tego - przed B5 miałem Seata toledo GT 1995r i do dziś jest w rękach sąsiada :decayed:

Co prawda wart jest teraz mniej więcej tyle co moja zapasówka.................ale dalej śmiga :decayed:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 20:34_________________________________________________Hammer - będziesz w czwartek ?

Opublikowano

To chyba nieda rady wypić kawy w Szałasie :polew: :polew: jak Mirek wpadnie 3 furami :shocked: bydzie co oglądać :naughty: o jezdzie nie wspomna :radocha:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: chopy z rana
Opublikowano
:hi: rankiem