Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Seves za zalatwienie tego hamowania, obsluga na wysokim poziomie no i cena super nie ma sprawy, ja ich nie znam tylko przez tel z nimi rozmawiałem ale faktycznie brzmieli na profesjonalistów ciesze się że jesteś zadowolony mam nadz że reszta chłopaków też będzie zadowolona:wink: a o czas pytałem bo wiesz.. mogłoby wyjść taniej wynająć na godziny i próbować upchnąć jak najwięcej aut na godzinę tylko potem się rozliczać przeliczać mnożyć i dzielić najlepiej jakby każdy czekał do końca a jakby średnio zdążyli 3autka w godzinę to byłoby po ok. 83,33pln czyli zaoszczędzilibyśmy 17pln bo godzina 250pln za hamownię
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Autor rozumiem, aczkolwiek 100zł to smieszna kasa, a wiadomo ze hamownia dobra i ludzie znaja sie na rzeczy. facet patrzac na moj wykres powiedzial tylko, zeby zdjac troche z dolu bo dwumas dostaje szybko w dupe, a pozatym soft spoko, zas tu magicy na forum twierdza ze lipa
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l 141KM/327Nm Pogratulować wyniku ---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ---------- No ja już też po hamowanku, w sumie to jestem mile zaskoczony prosze w liczbach określić to zaskoczenie
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l graty Daniel, fajne masz te Nm:naughty: , co ci powiedzieli ze soft dobry czy zly ?
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Daniel to Ty softa bez hamowni robiłeś, że nie wiesz ile na serii było i ile po sofcie ?
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Autor Daniel to Ty softa bez hamowni robiłeś, że nie wiesz ile na serii było i ile po sofcie ? Dokladnie, soft to nie ladne kreski, a odpowiednie logi. na serie moge przelaczyc w kazdej chwili ale że dzis bylo szybko i grupowo to nie chcialem robic klopotu z drugim pomiarem. ---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- graty Daniel, fajne masz te Nm:naughty: , co ci powiedzieli ze soft dobry czy zly ? Gosc co hamowal, powiedzial tylko zeby zdjac troche z dolu bo dwumas dostaje momentem a juz jest slaby a poza tym bardzo fajnie...
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Pany, ciekawe czy dałoby wyrezać to do B5 AUDI A4 RS4 MASKOWNICA KOMORY SILNIKA (2366505320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a wygląda to na aucie tak: SILNIK AUDI RS4 4.2 FSI GWARANCJA WYMIANA RATY (2403263965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Fajne pieniądze wiec jak kto chętny to brać
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l obejrzymy co bydzie do końca... ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- byś Ty słyszoł tego mojigo komyntatora (czytej Żona) z lewej:decayed: ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- no i ładnie 1:1