Opublikowano 28 Października 201213 l Gdzie, i kiedy. Właśnie wróciłem z Wadowic - Setup zimowy zainstalowany, auto przywrócone do życia
Opublikowano 28 Października 201213 l Ja niestety muszę odpuścić do 21 muszę siedzieć chyba że będziecie dłużej siedzieć
Opublikowano 28 Października 201213 l Gdzie, i kiedy. Właśnie wróciłem z Wadowic - Setup zimowy zainstalowany, auto przywrócone do życia Czytać nie umiesz
Opublikowano 28 Października 201213 l Nie dopiero wróciłem i się przywitałem nie miałem czasu przeczytać poprzednich stron
Opublikowano 28 Października 201213 l Krzyś, pamiętasz o mnie? ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- Mam nadzieję że jesteś cierpliwy i nie sprzedałeś
Opublikowano 28 Października 201213 l Ja po alko maratonie do dzisiaj rana mam masakrę Wiem co przeżywasz Grzesiu
Opublikowano 28 Października 201213 l Nie dopiero wróciłem i się przywitałem nie miałem czasu przeczytać poprzednich stron :polew::polew:
Opublikowano 28 Października 201213 l Ja się nigdzie nie rusza, przeziębienie mnie bierze. A telewizory się jutro same nie zajmą. ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby
Opublikowano 28 Października 201213 l Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby w piątek Gliwice, więc proponuje żebyście tam wpadli
Opublikowano 28 Października 201213 l Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał
Opublikowano 28 Października 201213 l Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał :grin::grin::grin::grin::grin:
Opublikowano 28 Października 201213 l Ale G-ce będą na 100% w piątek, frekwencja też będzie mega, nawet koledzy z Niemiec wpadną ---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ---------- więc jak już Michał napisał zapraszamy
Opublikowano 28 Października 201213 l Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22
Opublikowano 28 Października 201213 l Tak po za tym. Spot przypada we wszystkich świętych, może przełożymy go na środę/piątek - bo spora część nas pojedzie na groby Mówisz tak jakbyś miał się na tym spocie pojawić żart Ci się udał To Ciebie chojraku nie było. Artur ma zdjęcie że byłem i znowu będę Bo mam teraz robotę od 8-16 a nie od 14-22 Ten chojrak już zaliczył 2x Bukowinę jak Ty w tym czasie auto szukałeś poza tym ja rezam auto, nie to co ta Twoja seria
Opublikowano 28 Października 201213 l Ja bede o 19 moze nawet szybciej Kurde a ja mogę dopiero po 21.00