Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Laki jak tam dzwiek mojego diesla? Fajnie to slychac na zewnatrz Powtarzasz się
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l ja tez podziekował za spota...mario fajnie było słychać jak na gnojowóz:decayed:....a tak poważnie to spoko.nie za głosno.tak genał.
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Laki jak tam dzwiek mojego diesla? Fajnie to slychac na zewnatrz jak wartburg
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l cóż idem ...dobranoc:hi: ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- Laki jak tam dzwiek mojego diesla? Fajnie to slychac na zewnatrz jak wartburg miksol, to u mnie w polo czuć
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Dzieki za info... W dieslu ogolnie ciezko uzyskac ladny dzwiek ale jestem zadowolony... Chlopaki z MG dali rady
Opublikowano 14 Grudnia 201213 l sorki Pany ale nie dałem rady............ kiblowałem w robocie Ty to masz dziwne pory wpisów na forum, o tej porze się śpi W sumie to Dzień Dobry
Opublikowano 14 Grudnia 201213 l sorki Pany ale nie dałem rady............ kiblowałem w robocie spoko...czasem tak jest siła wyższa...jak np na kiblu przyciśnie:decayed: no nic do robo idę
Opublikowano 15 Grudnia 201213 l ---------- Post dopisany at 05:20 ---------- Poprzedni post napisany at 05:11 ---------- no nic... trza iść palić fałwu polo i do robo:bag: