Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My też dziękujemy za spocicha :wink: niestety praca, więc musieliśmy się zmywać. Ale za to miałem "lajt" szychtę:lazy:

:decayed:

:hi:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dzięki Pany za wczorajsze marznięcie :kox:

heh :decayed: i ja dziekuje :decayed:

seves, za twoją furką wszyscy się oglądali, więc stykło by ino naklejke gumballa nakleic na mache i zaraz by podlatywali se foty pstrykać :kox: Myśmy z młodym staneli na koniec jeszcze na rondzie przy samym zjeźdżie, i tam chyba były najlepsze miejscówy :wink:

później jak się rozstaliśmy dzwonilem żeby jak coś Adaśka do szałasu zabrać i potem go odwieźć, ale miales chyba wyłączony tel :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

seves, za twoją furką wszyscy się oglądali, więc stykło by ino naklejke gumballa nakleic na mache i zaraz by podlatywali se foty pstrykać :kox: Myśmy z młodym staneli na koniec jeszcze na rondzie przy samym zjeźdżie, i tam chyba były najlepsze miejscówy :wink:

później jak się rozstaliśmy dzwonilem żeby jak coś Adaśka do szałasu zabrać i potem go odwieźć, ale miales chyba wyłączony tel :whistling:

kurw do mnie ciągle ktoś dzwonił bo sms z numerami nieodebranych mi przychodziły ale było tego tyle że nie dałem rady oddzwaniać :facepalm:

oni się oglądali bo jeszcze tylu odprysków na zderzaku nie widzieli :grin:

Opublikowano

Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

kurw do mnie ciągle ktoś dzwonił bo sms z numerami nieodebranych mi przychodziły ale było tego tyle że nie dałem rady oddzwaniać :facepalm:

oni się oglądali bo jeszcze tylu odprysków na zderzaku nie widzieli :grin:

co do odprysków... wczoraj mi ich sporo przybyło na przodzie po jeźdżie za Tobą :facepalm: przez to jak wracaliśmy z Czech zostałem lekko w tyle (no i też po cześci przez to, że mi mocy brakło przy 220) :grin:

Opublikowano

Trzeba było jak Maniek wpaść na katowicką 10 ogrzać się przy ognisku, siedzieliśmy do 23.00 z haczykiem :decayed:

musiałem być o 21 w gliwicach więc sie spieszyłem a wracałem faktycznie ok 22:30 tylko o tej porze bez sensu byłoby już podjeżdzać bo byśmy się minęli :wink:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

maniek mi też przybyło po jezdzie za ta vectra i badboyem :decayed: a jak vectra przyspieszyla badboyowi kiedy ja wyprzedal wiedzialem ze musze bronic honoru klubu :grin:

Opublikowano

musiałem być o 21 w gliwicach więc sie spieszyłem a wracałem faktycznie ok 22:30 tylko o tej porze bez sensu byłoby już podjeżdzać bo byśmy się minęli :wink:

---------- Post dopisany at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

maniek mi też przybyło po jezdzie za ta vectra i badboyem :decayed: a jak vectra przyspieszyla badboyowi kiedy ja wyprzedal wiedzialem ze musze bronic honoru klubu :grin:

fajny mi honor... jednego bronić, a drugiego w tyle zostawić samego sobie i innym na pożarcie :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
:hi::hi: Wracam do żywych :decayed:
Opublikowano
:hi::hi: Wracam do żywych :decayed:

No stary słyszałem że pod autobus wpadłeś :decayed:

d1kx59_kuna-droga.jpg

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano
:grin: - stanowczo za dużo pracuję :decayed:
Opublikowano

bylo dobrze :decayed:

Opublikowano

Siema z rana