Opublikowano 5 Lipca 201313 l Artur, jaka reklama Oczywiście zapraszamy na Gliwice PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu
Opublikowano 5 Lipca 201313 l PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi:
Opublikowano 5 Lipca 201313 l PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi: Ja guru i zolyty ... jakos to nie pasuje ... ale moze wkoncu znalazl taka ktora lubi fest bigos ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 5 Lipca 201313 l PS: Guru już 3 tygodnie nie jeździ na spota ale to dla niektórych może być powód do przyjazdu Kurcze, coś jest nie tak z tym Guru ostatnio w piątki... pewnie zolyci u kery tak w ogóle to kapelonik Panowie:hi: Ja guru i zolyty ... jakos to nie pasuje ... ale moze wkoncu znalazl taka ktora lubi fest bigos ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 no i dobrze ....najwyższy czas się ustatkować ,a nie tylko chomiki i kurczaki
Opublikowano 5 Lipca 201313 l nie byłem ....młoda ma dyżur pod tel i ją ściągnęli do robo...z Emilką nie chciałem tak daleko jechać........
Opublikowano 5 Lipca 201313 l ...ja miałem plan jechać na SGL, lecz położyłem się, aby wyprostować nogi o 16 i tak mnie "zmorzyło"...że łohohoo... obudziłem się o 19:bag:
Opublikowano 6 Lipca 201313 l Niestety również na "chwilę" chciałem się zdrzemnąć ale oko otworzyłem po 23 Wysłane z mojego HTC Sensation za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 6 Lipca 201313 l Szybkie Dobry i do pracy Tomkowóz na placu czeka na odno wa biologiczno najgorsze za mną czyli bodsufitka
Opublikowano 6 Lipca 201313 l Szybkie Dobry i do pracy Tomkowóz na placu czeka na odno wa biologiczno najgorsze za mną czyli bodsufitka Ty nie siedź na forum tylko się postaraj, wezmę moją na odebranie roboty ---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Dobry