Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz że synek nimo czasu dla forum to go wyreczam żebyś nie żył w nieświadomości :decayed:

• Odpowiedzi 24,2 tys.
  • Wyświetleń 733,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

majkel - oglądnięta:wink: co do wnętrza to drobiazgi za kilka stówek i będzie ideał bo włączniki praktycznie wszystkie w słabym stanie ale to standard w 01-02.. Na kompie błędów troche wywaliło ale większość pierdół z klimatronika, webasto i nawi... Najbardziej zaskakujące i ciekawe to kalafiorki rdzy wzdłuż lewego słupka przez prawie cały dach :kwasny: i to będzie dosyć trudne do ogarnięcia - farba jeszcze jest cała ale nie wiadomo jak długo i ska to się w ogóle wzięło:kwasny:

hammer - ale to takie dziwne głuche stuki i to niezależnie od wielkości dziury - tak samo napierdala na lekkich jak większych nierównościach i jak auto dłużej stoi to sa wieksze a jak troche pojeżdzę to są trochę cichsze :kwasny: dziwne w uj :facepalm:

Opublikowano

Łączniki stabilizatora sprawdzałeś? Ja bym wahacze posprawdzał.

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ----------

Opublikowano

o tych kalafiorkach nie wiedziałem :kwasny: No ale wszystko jest kwestią dogadania się miedzy twoim kumplem a nim :wink:

Opublikowano

byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic :facepalm:

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ----------

o tych kalafiorkach nie wiedziałem :kwasny: No ale wszystko jest kwestią dogadania się miedzy twoim kumplem a nim :wink:

dokładnie, bierze ją jeszcze pod uwagę :wink:

Opublikowano

byłem na trzepaku na stacji diagnostycznej i sprawdzał i sprawdzał i mówi nic nie ma - mówię mu że "to napierdala" dosłownie tak to ująłem to sprawdzał jeszcze raz - zapytałem o drążki to kierą kazał ruszać i nic :facepalm:

Te stacje diagnostyczne są uja warte :whistling: zagadaj do Grzesia, oni Ci to posprawdza.

Opublikowano

Te stacje diagnostyczne są uja warte :whistling: zagadaj do Grzesia, oni Ci to posprawdza.

:good:

Opublikowano

Bry :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

helloł :hi:

ok :decayed:

Opublikowano
Bo bym w końcu ten tył skręcił :rolleyes:
wiem wiem Hammerku...:wink: najprędzej jak się nic nie zmieni w sobotę popołudniu

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

już jestem po dwudniowej przerwie...nadajnik mi musieli przenieść:grin: i teraz jest na...

P9040038.jpg

...tak to jest rusztowanie:grin::kox:

a tu Arturku specjalnie dla Ciebie

P9040046.jpg

już nie mówię o tym burdelu na placu:facepalm:

Opublikowano

tornado to ja mam na placu:facepalm::grin:

Opublikowano

Nie raz zauważyłem jak dmuchało :decayed:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

Winda bydzie? Bo jak jo tam wiada na parapetówa? :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

jaa...bydzie...budowlańcy mieli taki wyciąg do hasioków...wynajmniemy:decayed::grin:

Opublikowano
Opublikowano

Siema :)