Opublikowano 7 Września 201312 l za takim kolorem nie sposób się nie obejrzeć a migło mi sjz... Faktycznie zadko taki kolor sie widuje na lawecie... od razu qiadomo ze artur ... :D:D:D
Opublikowano 7 Września 201312 l za takim kolorem nie sposób się nie obejrzeć a migło mi sjz... Faktycznie zadko taki kolor sie widuje na lawecie... od razu qiadomo ze artut ... :D:D:D teee... Tyś już wymoczył te dupsko?
Opublikowano 7 Września 201312 l za takim kolorem nie sposób się nie obejrzeć a migło mi sjz... Faktycznie zadko taki kolor sie widuje na lawecie... od razu qiadomo ze artut ... :D:D:D teee... Tyś już wymoczył te dupsko? Taaaa ... jutro wracam ...
Opublikowano 7 Września 201312 l również psssyt ---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- za takim kolorem nie sposób się nie obejrzeć a migło mi sjz... Faktycznie zadko taki kolor sie widuje na lawecie... od razu qiadomo ze artur ... :D:D:D te se nie igraj ze smerfami, gargamelu jeden
Opublikowano 7 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- ...niżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj... Wyluzuj.....on jest z Rybnika.....jak mu tego Pucek nie rozrysuje to on nie będzie wiedział o co Ci sie rozchodzi Ale że o co chodzi Ja już nie mam takiej gleby jak zawsze, teraz widać nawet oponę
Opublikowano 7 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- ...niżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj... Wyluzuj.....on jest z Rybnika.....jak mu tego Pucek nie rozrysuje to on nie będzie wiedział o co Ci sie rozchodzi Ale że o co chodzi Ja już nie mam takiej gleby jak zawsze, teraz widać nawet oponę w bagażniku zapas luzem leżący to nie to samo Smerfowy kolorek najładniejszy . Szkoda że mi się taki nie trafił. w b6 jest dopiero piękny .....a co do młodego ...cóż.....wymoczył dupsko....romoczył półkule i nie ma co sie dziwić ,że pamięta tylko jeden raz jak widział moje auto
Opublikowano 8 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- ...niżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj... Wyluzuj.....on jest z Rybnika.....jak mu tego Pucek nie rozrysuje to on nie będzie wiedział o co Ci sie rozchodzi Ale że o co chodzi Ja już nie mam takiej gleby jak zawsze, teraz widać nawet oponę w bagażniku zapas luzem leżący to nie to samo Smerfowy kolorek najładniejszy . Szkoda że mi się taki nie trafił. w b6 jest dopiero piękny .....a co do młodego ...cóż.....wymoczył dupsko....romoczył półkule i nie ma co sie dziwić ,że pamięta tylko jeden raz jak widział moje auto Dokładnie to ten chlor ... moze w czwartek do Was zawitam bo mam nocki. Dawno nie jadłem warzyw na parze ...
Opublikowano 8 Września 201312 l ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- ...niżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjj... Wyluzuj.....on jest z Rybnika.....jak mu tego Pucek nie rozrysuje to on nie będzie wiedział o co Ci sie rozchodzi Ale że o co chodzi Ja już nie mam takiej gleby jak zawsze, teraz widać nawet oponę w bagażniku zapas luzem leżący to nie to samo Smerfowy kolorek najładniejszy . Szkoda że mi się taki nie trafił. w b6 jest dopiero piękny .....a co do młodego ...cóż.....wymoczył dupsko....romoczył półkule i nie ma co sie dziwić ,że pamięta tylko jeden raz jak widział moje auto Dokładnie to ten chlor ... moze w czwartek do Was zawitam bo mam nocki. Dawno nie jadłem warzyw na parze ... wpadaj śmiało ........zapraszamy ......ostatnio to parking pękał w szwach