Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Normalnie czysta euforia na spocie była ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ----------
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Normalnie czysta euforia na spocie była ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- nooo kurna .............kto to kwiczy jak dźgany wieprzek od 9 do 10s :polew::polew:
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Wszytko pięknie ale żeby tą klapę zamknąć to łapy bardziej upierdolone niż przy otwieraniu
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Wszytko pięknie ale żeby tą klapę zamknąć to łapy bardziej upierdolone niż przy otwieraniu Nie sposób Ci nie przyznać racji.... wysłane z one v
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v :polew::polew: Kaj tyś sie chowoł ,tylko głupoty w tej głowie
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l :hi:Fajny mod jakby ktoś potrzebował mam podobne sprężyny na zbyciu tylko z długopisu .....jak Ty kupujesz swoim córkom długopisy z takimi sprężynami....... . . . .to dziewuchy muszą mieć łapy jak nie byle jaki kowal ......:polew::polew: wysłane z one v :polew::polew: Kaj tyś sie chowoł ,tylko głupoty w tej głowie Cwaniak bo ma w opcji a my sprezynki musimy dokladac:grin: