Opublikowano 21 Października 201411 l Ale się tu dzieje . Edytowane 20 Października 201411 l przez ucho.77
Opublikowano 22 Października 201411 l Widzę że ruch w wątku się zrobił sztucznie napędzany PS. ale bym żeberko opedzlował
Opublikowano 24 Października 201411 l Wg mnie nie wejdzie, w sumie też podałem że w zależności od felgi ale wiem że ktoś próbował wsadzać z ET 45 i dotykało zacisku Tak czy owak auto wyglądałoby jak na szczudłach wiem że już trochę późno ale troche mi zajeło nadrobienie spamu tych "10" postów z ostatniego tygodnia ogólnie ja miałem 17" z ET48 założone i wchodziły bez problemu nic nie obcierało co prawda wyglądało to z d*py także od razu dystans 15mm przywędrował pod felgę ale pasowało przy ET56 to już chyba każda felga niezależnie od szerokości bedzie obcierała. To tak tylko w woli rozruszania tego wątku
Opublikowano 25 Października 201411 l http://otomoto.pl/bmw-320-e46-6-biegow-xenon-bezwypadek-super-stan-C34924358.html kumpel sprzedaje
Opublikowano 27 Października 201411 l Cześć, mam pytanie, czy na zlocie była by osoba która ogarnęła by mi brak oświetlenia w wnętrzu samochodu ? Mogę jak najbardziej podjechać do kolegi majacego pojęcie w celu diagnozy i usunięcia usterki. A więc w samochodzie działa: - podświetlenie nóg, poświetlenie przycisków (wszytskich), lampki w drzwiach, elektryka siedzeń, elektryka opuszczania okien, Nie działa oswietlenie całego wnętrza (przód + bagażnik) z podsufitki oraz lusterka w klapkach przeciwsłonecznych. Dodam że żarówki są posprawdzane i sprawne. Skłaniam się do zakupu modułuy komfortu i jego adaptacji względem pierwowzoru, lecz sam tego nie ogarniam. Za pomoc z góry dziękuję.