Opublikowano 10 Stycznia 201511 l To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Wieczorem do Katowic wjeżdżałeś ?? Na wysokości Piotrowic ??22?? Tak to ja jechałem I mnie gamuniu nie widziałeś za plecami jak turlałeś dropsa i tamowałeś ruch na 81 ???? nie zwracałem uwagi miałem czas spokojnie do celu jechałem
Opublikowano 10 Stycznia 201511 l potem puszczasz opowieści ,że odkąd jest manual to pali 3 litry mniej .....jak ja bym jeździł z takimi prędkościami to .....też bym się tankował raz na kwartał
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Ludziska jak wygląda wymiana foteli z A4 B6 mam aktualnie grzane fotele a mam okazję kupić z pompowanymi itp. Jak wygląda montaż tego trzeba dużo grzebać w elektryce?? A fotele z B7 podejdą bez problemu do B6?? Bardzo dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia 201511 l przez gucio88
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Fotele z B7 pasują do B6,jest na forum opisane jak podpiąć Pasują bez problemu ja mam z b7naciepane z GT-I9195
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Znam najlepszego/nahszybszego wymieniacza foteli w okolicy....tani nie jest...fakt....ale nigsy nie widziałem by ktoś tak miał opanowane .... Sam miał zawsze 5-6 kompletów by zmienić w razie nudy w aucie
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Dziękuje bardzo za odpowiedzi a jak to wygląda z tym pompowaniem będzie to działało, bo aktualnie mam tylko podgrzewane i manualne.
Opublikowano 11 Stycznia 201511 l Autor Tam nic się nie pompuje. po prostu regulacja lędźwi jest elektryczna. jak nie będziesz miał odpowiedniej wtyki to nie ma filozofii, wystarczy podać napięcie, reszta jest w fotelu