Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Znam najlepszego/nahszybszego wymieniacza foteli w okolicy....tani nie jest...fakt....ale nigsy nie widziałem by ktoś tak miał opanowane ....Sam miał zawsze 5-6 kompletów by zmienić w razie nudy w aucie Obibok jeden :grin: :grin:
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Witam ludziska mam kolejne pytanko i prosiłbym o radę, pomoc. Chciałbym sobie kupić i zamontować zawór Blow Off , jaki byście polecili żeby wszystko ładnie działało. Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam.
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l Witam ludziska mam kolejne pytanko i prosiłbym o radę, pomoc. Chciałbym sobie kupić i zamontować zawór Blow Off , jaki byście polecili żeby wszystko ładnie działało. Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam. Program zrobiony? TIP wymieniony na taki z nierdzewki? Ogólnie rzecz biorąc to nie zakłada się do tych silników blow offa a jedynie lepsze/mocniejsze DV
Opublikowano 12 Stycznia 201511 l No właśnie poszperałem na forum i znalazłem że nie warto zakładać takiego czegoś tylko lepszego DV a jakiego byś polecił Pucek?? Dzięki
Opublikowano 13 Stycznia 201511 l No właśnie poszperałem na forum i znalazłem że nie warto zakładać takiego czegoś tylko lepszego DV a jakiego byś polecił Pucek?? Dzięki Ja jeździłem na seryjnym z audi TT 225KM i do dziś śmiga z mocą 198KM