H4mm3R Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Pewnie masz wypalone odbłyśniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Może i tak tylko jak to wygląda z wymianą albo albo rozklejeniem tej lampy dużo roboty jest?? Mam do wyboru albo wymienić klosz w lampie albo całą soczewkę. Z czym będzie łatwiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 masz bixe czy zwykły xenon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Zwykłe lampy a w nich włożone xenony HID ale świeci o niebo lepiej niż zwykła żarówka Teraz poszperałem paluchami po tym odbłyśniku masakra spalony na amen:-( jak to wygląda z wymiana?? Lepiej wymienić odbłyśnik czy mniej bawienia będzie jak wstawię lepszy klosz do tej lampy( mam na zamianę) z czym jest więcej roboty?? Proszę o instrukcję i porady, z góry dzięki i pozdrawiam. Witam , i jak tam Panowie poradzi mi ktoś co zrobić?? Edytowane 3 Października 2014 przez gucio88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich, Panowie mam dojście do lasera CNC jak ktoś ma cosik do zrobienia jakieś nakładki, breloczek itp itd to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich, Panowie mam dojście do lasera CNC jak ktoś ma cosik do zrobienia jakieś nakładki, breloczek itp itd to pisać A byłbyś w stanie coś wyciąć w cienkim aluminium? Chodzą mi po głowie nakładki na progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich, Panowie mam dojście do lasera CNC jak ktoś ma cosik do zrobienia jakieś nakładki, breloczek itp itd to pisać A byłbyś w stanie coś wyciąć w cienkim aluminium? Chodzą mi po głowie nakładki na progi mam już zrobione takie nakładki jutro postaram się zrobić zdjęcie i ci prześle jak to wygląda. Ja mam to zrobione z cienkiej blachy nierdzewnej. Naprawdę efekt jest z...bisty mam też zrobiony w nawiewie wskaźnik doładowania turbo. Podaj maila to ci podeśle fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich, Panowie mam dojście do lasera CNC jak ktoś ma cosik do zrobienia jakieś nakładki, breloczek itp itd to pisać A byłbyś w stanie coś wyciąć w cienkim aluminium? Chodzą mi po głowie nakładki na progi mam już zrobione takie nakładki jutro postaram się zrobić zdjęcie i ci prześle jak to wygląda. Ja mam to zrobione z cienkiej blachy nierdzewnej. Naprawdę efekt jest z...bisty mam też zrobiony w nawiewie wskaźnik doładowania turbo. Podaj maila to ci podeśle fotki. wrzuć tutaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No fajnie by było, tylko ja bym Ci musiał jakieś wymiary podać bo mam inne auto Idzie PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio88 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich, Panowie mam dojście do lasera CNC jak ktoś ma cosik do zrobienia jakieś nakładki, breloczek itp itd to pisać A byłbyś w stanie coś wyciąć w cienkim aluminium? Chodzą mi po głowie nakładki na progi mam już zrobione takie nakładki jutro postaram się zrobić zdjęcie i ci prześle jak to wygląda. Ja mam to zrobione z cienkiej blachy nierdzewnej. Naprawdę efekt jest z...bisty mam też zrobiony w nawiewie wskaźnik doładowania turbo. Podaj maila to ci podeśle fotki. wrzuć tutaj foty postaram się dodać jutro a jak nie to podaj maila to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi