Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 to na moich musiałeś zadupiać Starałem się jak najmniej jeździć żeby mnie nie wiedziano na tych brzydkich felgach, zresztą Ty też za dużo nie jezdziles Rób ten program i stajemy na krechę ale jak wdupisz to nie ma płakania do rękawa i dzwonienia do mojej mamy ze skargą i pretensjami !!!!! wysłane z lte
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 to na moich musiałeś zadupiać Starałem się jak najmniej jeździć żeby mnie nie wiedziano na tych brzydkich felgach, zresztą Ty też za dużo nie jezdziles Rób ten program i stajemy na krechę ale jak wdupisz to nie ma płakania do rękawa i dzwonienia do mojej mamy ze skargą i pretensjami !!!!! wysłane z lte Jak wdupia to będzie flacha
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 to na moich musiałeś zadupiać Starałem się jak najmniej jeździć żeby mnie nie wiedziano na tych brzydkich felgach, zresztą Ty też za dużo nie jezdziles Rób ten program i stajemy na krechę ale jak wdupisz to nie ma płakania do rękawa i dzwonienia do mojej mamy ze skargą i pretensjami !!!!! wysłane z lte Jak wdupia to będzie flacha Ale ruszamy na światłach koło orlena w Ustroniu i lecimu do ... Karczma Kubalonka http://goo.gl/maps/049T8 ....by szanse Ci dać na serpentynach wysłane z lte W miejscu widocznym na mapie będę oczekiwał wysłane z lte
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 W miejscu widocznym na mapie będę oczekiwał kolega
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 No ba...on se myślał ,że objedzie mnie na ćwiartce i do domu powrót...dam mu się wykazać wysłane z lte
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 to na moich musiałeś zadupiać Starałem się jak najmniej jeździć żeby mnie nie wiedziano na tych brzydkich felgach, zresztą Ty też za dużo nie jezdziles Rób ten program i stajemy na krechę ale jak wdupisz to nie ma płakania do rękawa i dzwonienia do mojej mamy ze skargą i pretensjami !!!!! wysłane z lte Jak wdupia to będzie flacha Ale ruszamy na światłach koło orlena w Ustroniu i lecimu do ... Karczma Kubalonka http://goo.gl/maps/049T8 ....by szanse Ci dać na serpentynach wysłane z lte W miejscu widocznym na mapie będę oczekiwał wysłane z lte Niema sprawy
#Przemo# Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Niebieski smerf w padlinie wrócił to się rozpisali
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Grześ chcesz sprężyny? Bo mam na sell z weiteca i H&R
ucho.77 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Grześ chcesz sprężyny? Bo mam na sell z weiteca i H&R a nie masz może jakiś do mnie Bo mi/nam dziś jeden pojechał ykhymm... ...jeśli mogę coś dopowiedzieć Hammerku... ...Ucho... "szuraj wahaczem a nie dokładka jak byle piz*a" Edytowane 29 Grudnia 2014 przez ucho.77
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Grześ chcesz sprężyny? Bo mam na sell z weiteca i H&R a nie masz może jakiś do mnieBo mi/nam dziś jeden pojechał ykhymm... ...jeśli mogę coś dopowiedzieć Hammerku... ...Ucho... "szuraj wahaczem a nie dokładka jak byle piz*a" Sprężyny pod gwint mam, tylko przednie amorki zmęczone. To Tobie pojechał [emoji14]olew:
Rekomendowane odpowiedzi