Polko_V Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Grześ chcesz sprężyny? Bo mam na sell z weiteca i H&R a nie masz może jakiś do mnieBo mi/nam dziś jeden pojechał ykhymm... ...jeśli mogę coś dopowiedzieć Hammerku... ...Ucho... "szuraj wahaczem a nie dokładka jak byle piz*a" Sprężyny pod gwint mam, tylko przednie amorki zmęczone. To Tobie pojechał Hammerku ja bym potrzebował jakieś twardsze federki na przodek i jakbyś zrobił wyprzedaż 2014to kto wie ?! Ucho...to było do Cia Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Polko_V
gucio88 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Panowie mam pytanie jak wygląda sprawa przy wymianie kierownicy?? Aktualnie mam czteroramienną i chciałbym zmienić na 3 ramienną jak to wygląda?? Czy wystarczy tylko wykręcić starą i wkręcić nową?? Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 2 ma być w SG spocik...ktoś ...coś ...?? wysłane z lte
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim Panowie mam pytanie jak wygląda sprawa przy wymianie kierownicy?? Aktualnie mam czteroramienną i chciałbym zmienić na 3 ramienną jak to wygląda?? Czy wystarczy tylko wykręcić starą i wkręcić nową?? Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam W sumie tak, ale musisz mieć poduchę pod 3R i wtyczkę do niej.
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 2 ma być w SG spocik...ktoś ...coś ...?? wysłane z lte a ja się wybieram
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
#Przemo# Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego panocki w nowym roku
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czytać śląski wątek !!!! ...te...Chłopku czy Ty wiesz, że używanie więcej niż dwóch "!!" w wypowiedzi...co jest udowodnione naukowo...wskazuje na to, iż taka osoba ma problemy psychiczne?! a swoją drogą...ja poczytałem
Rekomendowane odpowiedzi