Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wg. rozpiski powinienem dać radę, ale nie powiem ostatnio jak próbowałem podłączyć lampy przez domem, to potem było: "Halo?! Elektrownia?!"
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Proste to jest, 5 kabelkow trzeba pociagnac. w polifcie jest lux bo kostke wyciaga sie do gory i podpina pod piny, w przypadku przedlifta sa 3 kostki do ktorych sie wpina.
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 W razie czego jakbym nie miał tej rozpiski to bd dzwonił
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18758-montaz-tempomatu/
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Czytam ten temat z fona wiec jak bd na laptopie to se dokładniej looknę...ale narazie danke Pane
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Czytam ten temat z fona wiec jak bd na laptopie to se dokładniej looknę...ale narazie danke Pane Ewka śpi, a Ty telefon pod kołdrą i forum
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 a co do elektronicznych umiejętności stanleya....psyt
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Y.yy...i tu się mylisz...telefon nad kołdrą i słucham muzyczki, ale Ewka i tak śpi a mnie się już skończyły piwka
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 a co do elektronicznych umiejętności stanleya....psyt
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 No dobra Stachu...coś spierdolił...bo jakoś mi tu sarkazmem zajechało ze strony "różowego"
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Pff...sory ale muszę... Fachowo Obciągnąłeś Ch*ja ??
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Pff...sory ale muszę... Fachowo Obciągnąłeś Ch*ja ?? chciałbyś
Polko_V Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jaa... y...Y!! Nie wkręcisz dzieciaka
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 a co do elektronicznych umiejętności stanleya....psyt Ty o procentach...to ja też
#Przemo# Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Wieczorem do Katowic wjeżdżałeś ?? Na wysokości Piotrowic ??22?? Tak to ja jechałem
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 To ciebie we wtorek wieczorem mijałem na wiślance? Wieczorem do Katowic wjeżdżałeś ?? Na wysokości Piotrowic ??22?? Tak to ja jechałem I mnie gamuniu nie widziałeś za plecami jak turlałeś dropsa i tamowałeś ruch na 81 ????
Rekomendowane odpowiedzi