Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A Ty czemu nie jedziesz ? Bys sie napil jak czlowiek ,a nie tylko sam se w domu polewasz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A Ty czemu nie jedziesz ? Bys sie napil jak czlowiek ,a nie tylko sam se w domu polewasz :> Bo jest zimno i to bardzo :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Poza tym rano w sobotę mam szkołe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 już żeby nie napisać zimno, tylko curevnie zimno ja standardowo...będę baa...będziemy jutro...zamieniłem się i idę na 12, ale będziem dopiero po 20 :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 11:09_________________________________________________normalnie sybir się robi z tej Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Nie takie mrozy były, ja pamiętam -25C :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 w zeszłym roku jak miałem na 18 to około 2 w nocy odpalałem mojego dizzzla przy -32 stopniach nawet ciompy mi zamarzały ...4 razy podgrzałem świeczki iiii...kle kle kle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A Ty czemu nie jedziesz ? Bys sie napil jak czlowiek ,a nie tylko sam se w domu polewasz :> Bo jest zimno i to bardzo :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 10:56_________________________________________________Poza tym rano w sobotę mam szkołe. Przeciez bedzie cieplo przy ognisku A do 2:00 nie bedziemy siedziec Mysle ,ze ze 2-3 h i do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 w zeszłym roku jak miałem na 18 to około 2 w nocy odpalałem mojego dizzzla przy -32 stopniach nawet ciompy mi zamarzały ...4 razy podgrzałem świeczki iiii...kle kle kle... A nie taś taś taś... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No Ty to chyba przemarzles juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 skubaniec...oj nie, robił kle kle kle [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 11:43_________________________________________________tiaa...włosy go bolą z tego mrozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Taś taś taś :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 11:45_________________________________________________Chyba na klacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 taś taś taś...to robili Ci co z kablami stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tomek...no to bolą Cię włosy na głowie czy na klacie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tomek...no to bolą Cię włosy na głowie czy na klacie :?: Na d*pie, bo się dziś jeszcze nie poczesałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 no to kolejna kwestia rozwiązana [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 11:51_________________________________________________a tak na serio, to z tymi włosami na głowie... ...chyba z rok temu to było, kumpel Kali go zwiemy... przyszedł do sztygara po wolne, a ten mu nie chciał dać. No to Kali wpadłna wspaniały pomysł i powiedział, że bierze wolne bo go...włosy bolą na głowie reakcja była od razu wszyscy w bek :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Artur kiedy montaż http://allegro.pl/booster-zaplonu-tuning-zwieksz-moc-iskry-proracing-i2081360225.html bo ostatnio Ci źle klekot palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 a potem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Artur kiedy montaż http://allegro.pl/booster-zaplonu-tuning-zwieksz-moc-iskry-proracing-i2081360225.html bo ostatnio Ci źle klekot palił Czyli jednak jest sposob na odmulenie i lepsze odpalanie [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:05_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Już 12sta, ale ten czas zapierdziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 no...leci to leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi