H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Doszły mnie słuchy że po tym jak ostatnio Ewka widziała, jak Artur zapierd*la postanowiła kupić Grześkowi na walentyki taki wynalazek http://allegro.pl/eko-tuning-duza-moc-male-spalanie-to-mozliwe-i2078874315.html tylko teraz nie wiem czy to do auta czy jako korek analny w łóżku :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :baseball: to ześ se naigrał :naughty: :polew: a tak swoją drogą ja już mam prezent na walentynki [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:16_________________________________________________a tak swoją drogą, jak Ona to poczyta... ojj...Tomku...będzie wpier**l :polew: żart żeby ni było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 To mnie chyba jutro nie będzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :naughty: nie no przyjedź, to się nazywa ryzyko zawodowe Tomek napisałem do obU i narazie zero odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Jak tak teraz czytam o tym wynalazku to Artur też by to miał dobre - Zmniejsza nierównomierne obciążenia silnika, a co za tym idzie, powoduje jego cichszą pracę - Zmniejsza poziom hałasu w samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 ale powiedz...jakim kretynem trzeba być aby w takie bujdy uwierzyć :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja mam gniazdo jedno kolo lewarka ,drugie w schowku ,trzecie w bagazniku to ..... Do kupy bedzie z 60% przyrostu mocy Łogjyń z d*py [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:28_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 ale powiedz...jakim kretynem trzeba być aby w takie bujdy uwierzyć :polew: Jak to Ewka przeczyta, to teraz Ty wpierd*l dostaniesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Pie..ole koszty w bagazniku trójnik wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 no Artur...~100 Qni więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tomek napisałem do obU i narazie zero odpowiedzi synki ferie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 :polew: no to koledzy będą widzieć jak jedna kobietka okłda dwóch facetów bejsbolem :polew: ale powiedz...jakim kretynem trzeba być aby w takie bujdy uwierzyć :polew: Jak to Ewka przeczyta, to teraz Ty wpierd*l dostaniesz :polew: to się tyczyło tego niebieskiego gO_owna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 no Artur...~100 Qni więcej Z trojnikiem to na oś tyle bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Pie..ole koszty w bagazniku trójnik wrzuce nie dość że będziesz miał ~300Qni to i spalanie na poziomie ~3litrów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ale mówię Ci że ona to Tobie na prezent kupiła, a Ty ją teraz od kretynów wyzwałeś :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tomek napisałem do obU i narazie zero odpowiedzi synki ferie mają yhyy...chyba że zamarzli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Grzesiek coś mało wierzący jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ale mówię Ci że ona to Tobie na prezent kupiła, a Ty ją teraz od kretynów wyzwałeś :polew: ojj...nie...kitu Jej nie wciśniesz, bo sama jak widzi takie "cudowne" czipy to ma polew [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 12:37_________________________________________________ Grzesiek coś mało wierzący jesteś no chyba :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A co Grzegorz juz dzwonil i zamawial te ustrojstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Artur już mi wysłał PW czy też nie biorę tego cuda, bo wtedy przesyłka taniej wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi