Polko_V Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 jak nikogo nie ma/będzie, to daruję sobie skoczę tylko do sklepu po piwko...
main Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ja i manieq za jakieś pół godz wpadniemy Obwodnica Żor przy stacji benzynowej stoją misie Na obwodnicy Żor przy stacji benzynowej stoją misie
Polko_V Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ja i manieq za jakieś pół godz wpadniemy Obwodnica Żor przy stacji benzynowej stoją misie Na obwodnicy Żor przy stacji benzynowej stoją misie no właśnie widziałem...a czemu suką stali i niby nic nie robili??
Polko_V Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 no chyba, bo jeden siedział w środku a drugi obok stał, ale żadnego "namierzacza" nie widziałem a zrobiłem rundkę "obok" nich i nie było żadnego foto a suka była osiatkowana czyli bardziej na jakieś stadiony
main Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 czy się stoi czy się leży .................. szychta leci :grin:
Polko_V Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) ja tam nie narzekam... i staram się jeździć przepisowo... Edytowane 21 Maja 2015 przez Polko_V
Arturoo Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ja też nie narzekam...i nie jeżdżę przepisowo [emoji14]olew:
Rekomendowane odpowiedzi