danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 ... jedni juz maja auto wyciagniete z d w logo ... Zaś aż taki mądry nie bądź :gwizdanie: I za dużo nie gadaj A przynajmniej pomyśl zanim napiszesz [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:35_________________________________________________ ... Aaa i z brzydkim logo z d wziętym :gwizdanie: Wiesiek może trzeba byłoby komu michę oklepać Jakoś sie nie obawiam, nikomu nie ublizyłem wiec sie odczepcie, nikt Was tu na sile nie sciagał, nie pasuje to siedzcie sobie dalej na parkingu, kazdego wybor.
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:47_________________________________________________ Jakoś sie nie obawiam, nikomu nie ublizyłem wiec sie odczepcie, nikt Was tu na sile nie sciagał, nie pasuje to siedzcie sobie dalej na parkingu, kazdego wybor. Ok Ale czasem też pomyśl zanim coś napiszesz
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:47_________________________________________________ Jakoś sie nie obawiam, nikomu nie ublizyłem wiec sie odczepcie, nikt Was tu na sile nie sciagał, nie pasuje to siedzcie sobie dalej na parkingu, kazdego wybor. Ok Ale czasem też pomyśl zanim coś napiszesz Wyobraź sobie cały czas myśle co pisze, napisałem coś do kogoś bezpośrednio? Wyciagacie coś z kontekstu i tylko Wy czyli Wiesiek, Ty i Arek , ciekawe czemu akurat WY żeście sie tak oburzyli skoro nikt do Was bezpośrednio nie pije? Mnie chcesz pouczac a sam sie zachowujesz mało poważnie.
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Widzę że Spamu walicie że nie nadążam czytać. W czwartek chętnie na 19 wpadnę. Co do piątku bardzo chętnie tylko dokładną instrukcję dojazdu proszę bo już jakies 1,5 roku tamtędy nie jeździłem także nie wiem jak dojechać i do którego zjazdu na A1. przyjedziesz do mnie ,a potem będziesz za mną jechał to tak po krótce szkic dojazdu Przemo tylko nie wiem czy masz już stabilizatory z rs4, jak nie to umawiaj się na predko na jutro na wymianę - w środę zrób testy i jesteś gotowy żeby jechać za Arturoo :kox: :kox:
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wyobraź sobie cały czas myśle co pisze, napisałem coś do kogoś bezpośrednio? Wyciagacie coś z kontekstu i tylko Wy czyli Wiesiek, Ty i Arek , ciekawe czemu akurat WY żeście sie tak oburzyli skoro nikt do Was bezpośrednio nie pije? Mnie chcesz pouczac a sam sie zachowujesz mało poważnie. Daniel czytasz czy piszesz bez zrozumienia :?: może przeczytaj co piszesz w wątku a później odpisz.
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:47_________________________________________________ Jakoś sie nie obawiam, nikomu nie ublizyłem wiec sie odczepcie, nikt Was tu na sile nie sciagał, nie pasuje to siedzcie sobie dalej na parkingu, kazdego wybor. Ok Ale czasem też pomyśl zanim coś napiszesz Wyobraź sobie cały czas myśle co pisze, napisałem coś do kogoś bezpośrednio? Wyciagacie coś z kontekstu i tylko Wy czyli Wiesiek, Ty i Arek , ciekawe czemu akurat WY żeście sie tak oburzyli skoro nikt do Was bezpośrednio nie pije? Mnie chcesz pouczac a sam sie zachowujesz mało poważnie. dziecko uważaj kogo imię wymieniasz i co piszesz
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Oj widze jakaś nowa organizacja :> Ale ja i tak bede za Rybnikiem kiedyś was odwiedze no ja myślę że nic się nie zmienia i będzie jak było tylko 1spot więcej przybył za to będziemy się widywali częściej i jedni do drugich będą przyjeżdzać
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no ja myślę że nic się nie zmienia i będzie jak było tylko 1spot więcej przybył za to będziemy się widywali częściej i jedni do drugich będą przyjeżdzać Brawa dla tego pana :oklaski:
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 19:47_________________________________________________ Jakoś sie nie obawiam, nikomu nie ublizyłem wiec sie odczepcie, nikt Was tu na sile nie sciagał, nie pasuje to siedzcie sobie dalej na parkingu, kazdego wybor. Ok Ale czasem też pomyśl zanim coś napiszesz Wyobraź sobie cały czas myśle co pisze, napisałem coś do kogoś bezpośrednio? Wyciagacie coś z kontekstu i tylko Wy czyli Wiesiek, Ty i Arek , ciekawe czemu akurat WY żeście sie tak oburzyli skoro nikt do Was bezpośrednio nie pije? Mnie chcesz pouczac a sam sie zachowujesz mało poważnie. dziecko uważaj kogo imię wymieniasz i co piszesz :notworthy: Faktycznie wrocilem do Twojego postu, jako jedyny nie ironizowaleś z naszego pomyslu wiec zwracam honor.
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 dziecko uważaj kogo imię wymieniasz i co piszesz :polew: :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 20:01_________________________________________________ Faktycznie wrocilem do Twojego postu, jako jedyny nie ironizowaleś z naszego pomyslu wiec zwracam honor. A czy ja albo Wiesiek ironizujemy Młody jesteś wiec pewne rzeczy trudniej chyba do Ciebie docierają Narta
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Oj widze jakaś nowa organizacja :> Ale ja i tak bede za Rybnikiem kiedyś was odwiedze Przecież nikt tu niczego nie zrobił żeby ze sobą rywalizować, wybraliśmy dzien ktory nie jest zajety przez zadne spoty wiec kto chce moze jechac gdzie i kiedy chce, mysle ze tu nie ma sensu zadne konkurowanie ze soba. [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 20:02_________________________________________________ Daniel świetna robota Słowa obracasz w czyny Teraz to będziecie mieć w końcu spoty z "za***istym" jedzonkiem Powodzenia ,i co byście nie zgrubli za fest Święta trójca w jednej osobie patrzy[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 18:56_________________________________________________Aaa i z brzydkim logo z d wziętym :gwizdanie: Tutaj nie ma ironii ?
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Faktycznie wrocilem do Twojego postu, jako jedyny nie ironizowaleś z naszego pomyslu wiec zwracam honor. A kto ironizował, ja tylko przytoczyłem wypowiedzi z Waszego wątku, więc nie wiem o co się rzucasz.
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Widzę że Spamu walicie że nie nadążam czytać. W czwartek chętnie na 19 wpadnę. Co do piątku bardzo chętnie tylko dokładną instrukcję dojazdu proszę bo już jakies 1,5 roku tamtędy nie jeździłem także nie wiem jak dojechać i do którego zjazdu na A1. przyjedziesz do mnie ,a potem będziesz za mną jechał to tak po krótce szkic dojazdu Przemo tylko nie wiem czy masz już stabilizatory z rs4, jak nie to umawiaj się na predko na jutro na wymianę - w środę zrób testy i jesteś gotowy żeby jechać za Arturoo :kox: :kox: Tak Arturoo ostatnio "wymieniał" i okazało się że już miał cały czas takie :polew: :polew: Damy radę. Najwyżej zwolnię żeby go nie zgubić :decayed: Tylko tak jak pisałem ja mogę być dopiero koło 19:00 w Żorach/A1/Artura to zależy gdzie i jak się ustawimy.
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie no chłopaki kuuuu nie nadążam :gwizdanie: ależ się gorąco zrobiło Daniel poważnie jeśli pisałeś o tym logo z dup_y wziętym z myślą o rybnickich to trochę niesmacznie ja tego kurde wczoraj nie skumałem więc tym bardziej jeśli to prawda to Ty zacząłeś wyzywanie.. bo przecież jeśli Ci się logo nie podoba to mogłeś podpowiedzieć chłopakom co mogliby wrzucić a teraz pokazywać jakie to logo nie będzie za***iste w porównaniu do rybnickich to już jest konkretna uwaga do konkretnych ludzi :gwizdanie:
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Do Panów z Rybnika i całej waszej kłutni DZIECINADA chociaż jeden z was powinien się okazać mądrzejszy i zakończyć to bezsensowne pisanie. Nie chcecie przyjechac do Żor to siedźcie sobie w Rybniku nikt was nie zmusza i dalsza gadka na ten temat jest BEZ SENSU!!
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 i chłopaki na konkretną uwagę mogli tak zareagować.. Myślę że to o to chodzi z klepaniem michy a nie o to że wątek żorski zaistniał więc spróbujcie się nawzajem zrozumieć a nie tu jakieś rozłąki i kłotnie wszczynać
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Do Panów z Rybnika i całej waszej kłutni DZIECINADA chociaż jeden z was powinien się okazać mądrzejszy i zakończyć to bezsensowne pisanie. Nie chcecie przyjechac do Żor to siedźcie sobie w Rybniku nikt was nie zmusza i dalsza gadka na ten temat jest BEZ SENSU!! Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ,czy ktoś napisał że nie chce przyjechać do Żor
seves Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Do Panów z Rybnika i całej waszej kłutni DZIECINADA chociaż jeden z was powinien się okazać mądrzejszy i zakończyć to bezsensowne pisanie. Nie chcecie przyjechac do Żor to siedźcie sobie w Rybniku nikt was nie zmusza i dalsza gadka na ten temat jest BEZ SENSU!! Przemo ta kłótnia jest bardziej złożona więc można jej tak bezpośrednio z samych słów nie zrozumieć ale dogadaja się chłopaki ... dogadamy
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 z du_py ta gadka jest w ogóle beznadzieja
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie no chłopaki kuuuu nie nadążam :gwizdanie: ależ się gorąco zrobiło Daniel poważnie jeśli pisałeś o tym logo z dup_y wziętym z myślą o rybnickich to trochę niesmacznie ja tego kurde wczoraj nie skumałem więc tym bardziej jeśli to prawda to Ty zacząłeś wyzywanie.. bo przecież jeśli Ci się logo nie podoba to mogłeś podpowiedzieć chłopakom co mogliby wrzucić a teraz pokazywać jakie to logo nie będzie za***iste w porównaniu do rybnickich to już jest konkretna uwaga do konkretnych ludzi :gwizdanie: Brawo :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi