#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja tam ostatnio tylko VERVA bo mam rabat 3% a przy tej cenie paliwa 18gr na litrze
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja za VERVE z rabacikiem płacę obecnie 5,74 także jest ok
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Na shellu też są rabaty (na zwykłe jest 15gr a na v-power 30gr). Ja ostatnio płaciłem 5.74zł za 1l.
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 chociaż pamiętam piękne czasu jak płaciłem 4zeta za litr ;(
seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 chociaż pamiętam piękne czasu jak płaciłem 4zeta za litr ;( a już nie pamiętasz jak 1l kosztował 1.50zł? To byłyby czasy jakby teraz w tej cenie było paliwko
seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Na shellu też są rabaty (na zwykłe jest 15gr a na v-power 30gr). Ja ostatnio płaciłem 5.74zł za 1l. dokładnie ostatnich kilka tańkowań jeżdze na VPR i +/- wychodzi 6,17-6,27pln po 30gr rabacie
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Na shellu też są rabaty (na zwykłe jest 15gr a na v-power 30gr). Ja ostatnio płaciłem 5.74zł za 1l. dokładnie ostatnich kilka tańkowań jeżdze na VPR i +/- wychodzi 6,17-6,27pln po 30gr rabacie A to chyba na 99+ jeździsz tak?
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach.
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach. Dolej sobie preparatu STP diesel to przepalisz to a jak nie stać Cię na 20zł to denaturat też może być
seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Na shellu też są rabaty (na zwykłe jest 15gr a na v-power 30gr). Ja ostatnio płaciłem 5.74zł za 1l. dokładnie ostatnich kilka tańkowań jeżdze na VPR i +/- wychodzi 6,17-6,27pln po 30gr rabacie A to chyba na 99+ jeździsz tak? tak jest VPR (VP to 95 i 98 chyba a VPR ma jakos 100) w sumie przy tych cenach jak 98 na innych stacjach po 6podchodzą stwierdziłem że bez sensu i taknowałem ostatnio VPR pare groszy drożej
#Przemo# Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 chociaż pamiętam piękne czasu jak płaciłem 4zeta za litr ;( a już nie pamiętasz jak 1l kosztował 1.50zł? To byłyby czasy jakby teraz w tej cenie było paliwko no aż taki stary to nie jestem :polew: :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach. Dolej sobie preparatu STP diesel to przepalisz to a jak nie stać Cię na 20zł to denaturat też może być Jak kasza w filtrze to nic nie pomoze, tylko wymiana. sie okaze.
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 chociaż pamiętam piękne czasu jak płaciłem 4zeta za litr ;( a już nie pamiętasz jak 1l kosztował 1.50zł? To byłyby czasy jakby teraz w tej cenie było paliwko no aż taki stary to nie jestem :polew: :polew: :polew: :polew: e tam przestań wiele Ci nie brakuje :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew:
seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach. Dolej sobie preparatu STP diesel to przepalisz to a jak nie stać Cię na 20zł to denaturat też może być Jak kasza w filtrze to nic nie pomoze, tylko wymiana. sie okaze. niby tak ... ale najprawdopodobniej pomoże ogrzewany garaż i dodatek do paliwa - np taki jak tomek zaproponował przepalisz to wg mnie- jeśli to faktycznie paliwo zamarzło bo tak na prawdę to teraz mrozy są dużo mniejsze niż np tydzień temu [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 17:14_________________________________________________jak chcesz to gdzieś trochę takiego dodatku mam w firmie- kierowca kupił ostatnio na statoil przy tankowaniu 50ml starcza na 60litrowy bak (jedna butelka 500mlo na 600litrów paliwa) i to jest do -40st C
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach. Dolej sobie preparatu STP diesel to przepalisz to a jak nie stać Cię na 20zł to denaturat też może być Jak kasza w filtrze to nic nie pomoze, tylko wymiana. sie okaze. niby tak ... ale najprawdopodobniej pomoże ogrzewany garaż i dodatek do paliwa - np taki jak tomek zaproponował przepalisz to wg mnie- jeśli to faktycznie paliwo zamarzło bo tak na prawdę to teraz mrozy są dużo mniejsze niż np tydzień temu To nie chodzi o to, że zamarzlo tylko wydzielila sie prawdopodobnie parafina i pozatykala filtr. Zamarza woda w paliwie jesli jest.
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 maja tam ropke za 5.59 ale pewnie k**wy jakies letnie sprzedaja i mi sie parafina wydzielila albo cos ;/ crab to jest siec stacji i dużo moich znajomych tam tankuje (w tym część służbowych fur mojej firmy) w rybniku przy wodzisławskiej- od strony świerklan i jankowic wlot i nigdy nic złego nie słyszałem za to na shellu w wawie moi kumple z roboty zatankowali kiedyś sprintera i przy -15 w styczniu (chyba 2 lata temu) i ropa zamarzła niezły dym był bo na pace mieli prawie milion peelenów Mówie, o Crabie w Pawłowicach. Dolej sobie preparatu STP diesel to przepalisz to a jak nie stać Cię na 20zł to denaturat też może być Jak kasza w filtrze to nic nie pomoze, tylko wymiana. sie okaze. niby tak ... ale najprawdopodobniej pomoże ogrzewany garaż i dodatek do paliwa - np taki jak tomek zaproponował przepalisz to wg mnie- jeśli to faktycznie paliwo zamarzło bo tak na prawdę to teraz mrozy są dużo mniejsze niż np tydzień temu To nie chodzi o to, że zamarzlo tylko wydzielila sie prawdopodobnie parafina i pozatykala filtr. Zamarza woda w paliwie jesli jest. Dolej dodatek do paliwa, wymień filtr i na autobanę a prawy pedał do oporu
seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 oj danielom jak chcesz.. ale to co wiesz to to że nie wiesz co jest przyczyną więc jeśli potrzebujesz wymień filtr i w ogóle co uważasz, ale wg mnie lepiej po kolei i po najmniejszych kosztach spróbować.. Wiadomo.. zależy też kiedy ostatnio filtr wymienialeś ... i poważnie myślę żebyś spróbował z garażem i dodatkiem do paliwa - na 99% pomoże i to nie tylko moje zdanie tylko ale i mechaników (oczywiście ASO Ci powie że musisz wymienić filtr )
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Dolej dodatek do paliwa, wymień filtr i na autobanę a prawy pedał do oporu Taki jest plan. Wiadomo.. zależy też kiedy ostatnio filtr wymienialeś ... i poważnie myślę żebyś spróbował z garażem i dodatkiem do paliwa - na 99% pomoże i to nie tylko moje zdanie tylko ale i mechaników (oczywiście ASO Ci powie że musisz wymienić filtr ) Filtr wymienialem jakies 15 tys temu, moze 20. a paliwo lałem bardzo rózne :gwizdanie: tak czy inaczej taki jest plan, w piatek na noc do ogrzewanego garazu i najwyzej wymiana filtra w sb
Rekomendowane odpowiedzi