seves Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 no masz rację Tomek... Mario zawsze straszy ze Cie zajdzie od tyłu :gwizdanie: to chyba takie ukryte fantazje jakieś Ale on to mówił do Ciebie :gwizdanie: wiem wiem źle to napisałem chodziło mi że Mario mówi to ciągle do kogoś Ja nie narzekam, na forum jest mnóstwo normalnych ludzi a że są wyjątki to tak jak w każdym społeczeństwie :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 tak, jak prowadzący w pierwszym wątku nadal kompletuje listę obecności na 02-02-2012 :polew: :facepalm:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja nie narzekam, na forum jest mnóstwo normalnych ludzi a że są wyjątki to tak jak w każdym społeczeństwie :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Masz jakies ale co do mojej osoby ???
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 A czy tam coś napisałem na Twój temat bo nie widzę :gwizdanie:
m3rvin Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 wkoncu za***ista pogoda do wszedzie bokiem :kox: :kox:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 A czy tam coś napisałem na Twój temat bo nie widzę :gwizdanie: :decayed: To masz szczęście i odpowiedzialeś dyplomatycznie bo juz miałem Cięta Riposte ... ale trudno kiedy indziej Ci doyebie ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 20:31_________________________________________________ wkoncu za***ista pogoda do wszedzie bokiem :kox: :kox: Ja Latam bokiem i bez Q moim leonem ... wystarczy wyłączyć ESP i inne ciulstwa i mieć wyczucie do ręcznego ... :naughty:
m3rvin Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Cytat: m3rvin Dzisiaj o 20:31:13wkoncu za***ista pogoda do wszedzie bokiem kox kox kox kox Ja Latam bokiem i bez Q moim leonem ... wystarczy wyłączyć ESP i inne ciulstwa i mieć wyczucie do ręcznego ... naughty naughty naughty to nie to samo ale zabawa tez zapewne przednia
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Siema ... jak tam na spociku widze gadka się klei ... :gwizdanie: Ja nie pojechałem dzisiaj w pracy do 7.00 Domyslam się bo chyba nikt nie pojechał wszyscy na forum ... co tam niewysoki i szeroki :polew: :> :> :> :decayed: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 21:17_________________________________________________ wkoncu za***ista pogoda do wszedzie bokiem :kox: :kox: ja ja ja .............chyba d*pą po siedzeniu :decayed: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 A czy tam coś napisałem na Twój temat bo nie widzę :gwizdanie: :decayed: To masz szczęście i odpowiedzialeś dyplomatycznie bo juz miałem Cięta Riposte ... ale trudno kiedy indziej Ci doyebie ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No to dawaj, ja się nie boję
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 A czy tam coś napisałem na Twój temat bo nie widzę :gwizdanie: :decayed: To masz szczęście i odpowiedzialeś dyplomatycznie bo juz miałem Cięta Riposte ... ale trudno kiedy indziej Ci doyebie ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No to dawaj, ja się nie boję Wszystko w swoim czasie
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 napinacze A ty że niby co ??? Małe biedne samotne tamagoczi ... :polew:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 No i spot po ch*ju Niech zgadne ... byłes tylko TY ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale przeca wszyscy pisali że nie przyjadą ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: więc nie wiem czemu taki zawiedzony jestes ...
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja mam zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu.. [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 22:04_________________________________________________ No i spot po ch*ju Niech zgadne ... byłes tylko TY ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale przeca wszyscy pisali że nie przyjadą ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: więc nie wiem czemu taki zawiedzony jestes ... No specjalnie tam nie pojechałem :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Hmmm jutro polatamy cosik na Gliwickich bo u nas wpada więcej niz 1 auto .... :polew: :polew: A tak serio to sam widziałeś że wszyscy odpuscili i to nie z powodu sniegu ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ja mam zimy się nie boję, ja ma ręczny latam zimą bokiem a trochę śniegu popruszyło i wszystkie pity siedzą w domu.. krótko i na temat
Rekomendowane odpowiedzi