Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

Dzisiaj chciałem zmienić ramki na klubowe i ukręciłem śrubę od przykręcania ramek w klapie więc będę musiał jak się ociepli zdemontować tapicerkę klapy i wykręcić tą śrubę. Autko się dopracuje. Na początek od Sevesa heble 312 i później na tył 255. Mam już zamówione ory turbo AVF po przebiegu 130k km bo nie chcę mieć po regeneracji. Na wiosnę wymienię turbo, wyczyszczę dolot, kolektor ssący, zaślepię EGR, wywalę kata i do Wojciecha na program żeby to jakoś jechało :wink4: .

Nie mam zamiaru robić z tego jakieś wyścigówki, chcę tyko troszkę poprawić heble, moc i może kiedyś drążki stabilizatorów z RS4. Na pewno będą też wkłady z bixów z B8 żeby lepiej świeciło, podsufitka czarna, gałka z S-line zamówiona. Troszkę się dopieści i styknie :wink4: .

no to plany masz idealne :kox:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 21:39_________________________________________________

No co Ty, Tomasz się goli :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• Mario22

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

W BB jak zwykle drogowcy zaskoczeni atakiem zimy w lutym!!! Żenada :facepalm:

Przez cały dzień przez BB przejechał jeden płóg. Do tego jeszcze kierowcy TIRów którzy rano inteligentnie zablokowali S1 koło Macro bo dwóch debili nie mogli wyjechać pod górkę. oczywiście też zaskoczeni a żeby było śmieszniej to za nimi stały 4 solarki które nie mogły przyjechać przez tych de.bili. GDZIE TE ŁAŃCUCHY matoły!!!! Dopiero jak po godzinie dopchała się do nich policja zaskoczeni zakładali łańcuchy i ruch ruszył.

Im większe auto tym większy matoł za kierownicą.

Kolega ekstiv mógłby się wypowiedzieć na ten temat kierowca TIRa

Przepraszam wszystkich ale straciłem dzisiaj jakieś 4h w korkach przez te .ebane TIRy!!

nie rób scen :decayed:

byłe se kupić auto z normalnym napędem :wink4::decayed:

[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:17_________________________________________________

Seves Ty będziesz jutro? Mamy coś do załatwienia :naughty: . Ja będę. Pół godz temu spod świateł przy strasznie zaśnieżonej drodze z miejsca zrobiła mnie E46 ja B6. Jak to możliwe :wallbash: .

masz zimówki :gwizdanie: :naughty::kox::wink4:

[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:17_________________________________________________

Ja powinienem być :naughty:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 17:05_________________________________________________Poza tym trzeba 6 str. napisać żeby jutro było się czego napić :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 17:37_________________________________________________Tomasz mam ECU z ABTa :naughty:

Poka poka :naughty: ale czy będzie pasować do mojego? :mysli: Ja potrzebuję taki 8D0907557 bez żadnej literki na końcu, tylko 95,96 i początek 97 ale najlepiej 95 i 96

No to niema :gwizdanie:

a co, ten od Seby tak? z T na końcu?

Nie na ebay.de lookałem :wink4:

Dzięki że patrzysz i pamiętasz o mnie :notworthy: Ja mam 96 rok i ten nr 8D0907557. Jakbyś coś widział to będę wdzięczny

Robię co mogę żebyś był szczęśliwy :decayed:

:blink:

:gwizdanie:

[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:18_________________________________________________

Ja powinienem być :naughty:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 17:05_________________________________________________Poza tym trzeba 6 str. napisać żeby jutro było się czego napić :decayed:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 17:37_________________________________________________Tomasz mam ECU z ABTa :naughty:

Poka poka :naughty: ale czy będzie pasować do mojego? :mysli: Ja potrzebuję taki 8D0907557 bez żadnej literki na końcu, tylko 95,96 i początek 97 ale najlepiej 95 i 96

No to niema :gwizdanie:

a co, ten od Seby tak? z T na końcu?

Nie na ebay.de lookałem :wink4:

Dzięki że patrzysz i pamiętasz o mnie :notworthy: Ja mam 96 rok i ten nr 8D0907557. Jakbyś coś widział to będę wdzięczny

Robię co mogę żebyś był szczęśliwy :decayed:

oooooooooooooooo

to juz wiem czyje zdjęcie wkleiłeś przed chwilą na rybniku :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

:sesese:

Opublikowano

Gdzieś był brudasie :naughty::decayed:

Opublikowano

w WSSnr2 :wink4:

Opublikowano

Nikt tu niechce pisać a tak nie wiele do 200str brakuje :disgust:

Opublikowano

ja jestem :wink4:

Opublikowano

Ty tak caly dzień na energy drinkach to teraz możesz siedzieć. Ja idę spac. 3m się :hi:

Opublikowano

pw!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 15 Luty 2012, 23:49_________________________________________________dobra też spadam , :hi:

Opublikowano

Ty się żegnasz czy już wstałeś :decayed:

Opublikowano

żegnam ale widze że nie umiesz sie rozstać :D

Opublikowano

czytam jeszcze zaległości :wink4:

Opublikowano

Siema :hi:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 08:55_________________________________________________Jada odnieżyć droga z Chałupek do SWD :decayed:
Opublikowano

tylko co by Ci ręczny nie został zaciągnięty :kox::decayed:

Opublikowano

dobry

no to Pany walimy spamem bo faktycznie parę godzin zostało a 200 tuż tuż :naughty:

Opublikowano

dobry

no to Pany walimy spamem bo faktycznie parę godzin zostało a 200 tuż tuż :naughty:

Nie ma takiej opcji... ja mam 2 zmiane i nie moge wpaść do Was dzisiaj więc 200 stron oblewamy za tydzien ... :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 08:55_________________________________________________Jada odnieżyć droga z Chałupek do SWD :decayed:

przyczepności :good:

i uważej tam jedź ostrożnie (nie mylić z pomału :P ) :decayed: