danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja już kolejne tyskie sączę :gwizdanie: może coś w tym jest [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:30_________________________________________________ jeszcze koledzy tu macie okazję się pojawić - a wierzcie mi WARTO http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231098.405 ykhymm...pozycja 34 i 35 o pozostałych mi chodziło na fakt haa...a jutro mam wolne Jak juz tak sie cieszysz z tego wolnego , to dopisz sie laskawie do listy
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 where :?: no dopisał mnie Mirek [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:43_________________________________________________ale pisałem, że na pewno się spóźnię
laki83 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Matko bosko kochano, czytasz co pisze? liste u nas na I spot [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje I znowu pijesz do mnie :gwizdanie: I jak się nie wk***ić
Mario22 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać Sie spamuje bo na pierwsze 100 stron mega biba bedzie .. :decayed:
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje I znowu pijesz do mnie :gwizdanie: I jak się nie wk***ić Haha a czy ta rada byłaby zła ? Artur mowi ze cola i paluszki to swietny sposob wiec moze teraz bezstronnie
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 a ja się Ciebie robert. pytałem jak dupsko...wraca do formy :gwizdanie: :decayed:
laki83 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać Sie spamuje bo na pierwsze 100 stron mega biba bedzie .. :decayed: a kto stawia? :>
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Matko bosko kochano, czytasz co pisze? liste u nas na I spot [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje ykhymm...a Ty czytasz na bieżąco, bo pisałem Ci że NA PEWNO będę [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ten kto otworzy pierwszą setkę :gwizdanie: rzecz jasna
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Matko bosko kochano, czytasz co pisze? liste u nas na I spot [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje ykhymm...a Ty czytasz na bieżąco, bo pisałem Ci że NA PEWNO będę [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ten kto otworzy pierwszą setkę :gwizdanie: rzecz jasna Ewcia bedzie?
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Matko bosko kochano, czytasz co pisze? liste u nas na I spot [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje ykhymm...a Ty czytasz na bieżąco, bo pisałem Ci że NA PEWNO będę [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ten kto otworzy pierwszą setkę :gwizdanie: rzecz jasna Ewcia bedzie? ahaaa...wiesz to ja może odłożę te piffko na 90% tak...będzie
ROBERT Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Haha a czy ta rada byłaby zła ? Artur mowi ze cola i paluszki to swietny sposob wiec moze teraz bezstronnie Więc widzisz , tu niby do nikogo nie pijesz ... a jednak cały czas masz problemy psychiczne "z dzieciństwa" ... a może dalej młody jesteś i warto było by Ci wybaczyć
laki83 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Matko bosko kochano, czytasz co pisze? liste u nas na I spot [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ no chłopaki walicie tu tyle spamu że głowa boli nie nadążam czytać na bierząco..a na spocie ja tez sie pojawie z żonką a do gliwic tez sie wybieram i wygląda na to że tylko sraczka albo grom z jasnego nieba może mnie powstrzymać na sraczke Arturoo wczesniej podal sposob w takim razie dopisuje ykhymm...a Ty czytasz na bieżąco, bo pisałem Ci że NA PEWNO będę [br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:50_________________________________________________ten kto otworzy pierwszą setkę :gwizdanie: rzecz jasna kto otworzy?to nie bo jak nas tyle na spotach będzie co tu sie deklarują to żaden nie bedzie pisał postów bo jak pomyśli żeby tyle pysków napoić to zbankrutuje...to może lepiej zwalić to na tego co zaczoł ten cały ten wątek??
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 Haha a czy ta rada byłaby zła ? Artur mowi ze cola i paluszki to swietny sposob wiec moze teraz bezstronnie Więc widzisz , tu niby do nikogo nie pijesz ... a jednak cały czas masz problemy psychiczne "z dzieciństwa" ... a może dalej młody jesteś i warto było by Ci wybaczyć :mysli: Miałem wrażnie żeśmy doszli do porozumienia.
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 ykhyym...zaś będzie wojna :gwizdanie: i biczowanie ale z tą colą i paluszkami...jednak Artur miał rację, to działa
danielom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 .to może lepiej zwalić to na tego co zaczoł ten cały ten wątek?? :bicz3: :bicz3:
Polko_V Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 z drugiej strony...laki83 masz rację...sam bym się ciął żyletką wzdłuż żył, jakbym miał napoić tyle "pysków" :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi