H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Seves przyjedź jutro, Hamer to samo, będzie sporo ludzi, od nas Mario, ja i Seba, może jeszcze ktoś Jutro to ja się będę psychicznie do BT nastawać Do BT nie da się psychicznie nastawić nawet jak by człowiek miał 10 lat na to Ale trzeba się dobrze wyspać, spakować a nie po SZO gonić nocami A tak poza tym to Ty się podobno będziesz przytulał z sevesem w jednym pokoju
Guregoru Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Seves przyjedź jutro, Hamer to samo, będzie sporo ludzi, od nas Mario, ja i Seba, może jeszcze ktoś Jutro to ja się będę psychicznie do BT nastawać Do BT nie da się psychicznie nastawić nawet jak by człowiek miał 10 lat na to Ale trzeba się dobrze wyspać, spakować a nie po SZO gonić nocami A tak poza tym to Ty się podobno będziesz przytulał z sevesem w jednym pokoju Spakować można się popołudniu Pierwsze słyszę że ja coś z Sevesem... Bardziej z Czesterem
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 A to sory Żorskie cycki co za alko bierzecie do BT ?
Guregoru Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 A to sory Żorskie cycki co za alko bierzecie do BT ? I to jest dobre pytanie
seves Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Seves przyjedź jutro, Hamer to samo, będzie sporo ludzi, od nas Mario, ja i Seba, może jeszcze ktoś postaram się No starać sie, ja będe z kumplem i moją Daniel a jakieś ładnej koleżanki nie masz?
Polko_V Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 heloł po "zadupczonym" początku tygodnia:kwasny:, ale wstępnie wszystko porobione:decayed: no ja jutro wpadnę, ale po 22 lub po 20...zależy czy mnie wyśle na 390m.p.p.m czy na 630:whistling: tomaszstn jeszcze raz dziękuję za czujność i efekt końcowy:notworthy: a teraz się kładę spać dobranoc wszystkim
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No starać sie, ja będe z kumplem i moją Potwierdzam Daniel z kumplem beda upalac Leona a ja zostaje z jego i sie bawimy ... :polew:
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 nie chcę Cię podpuszczać ale nie wierzę
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 nie chcę Cię podpuszczać ale nie wierzę Wpadnij ... sie przekonasz ...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Daniel z kumplem beda upalac Leona a ja zostaje z jego i sie bawimy ... :polew: no chyba ,że w chowanego , Ty się chowasz i dopuki oni nie wrócą to się nie pokazujesz :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Nie no to jest fajno dziołcha to bez takich mi tu... lubia sie snimi polachać ... a tym bardzi że jadą do bukowiny ... tyż bys pojechoł ściulu ...
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 w przyszłym roku Jasne... wtedy już bedziesz w A6-klubie ...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 sie obada ale i tak Cię zawsze pozdrowię awaryjkami po spocie w Kato jak będę wracał do domu
Mario22 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 sie obada ale i tak Cię zawsze pozdrowię awaryjkami po spocie w Kato jak będę wracał do domu HA HA HA dobry zart jak byś od razu zemna jechał to ciekawe czy bys tak kozaczył ... a nie ...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Artur jutro SWD czy piatek ? piątek sie obada ale i tak Cię zawsze pozdrowię awaryjkami po spocie w Kato jak będę wracał do domu HA HA HA dobry zart jak byś od razu zemna jechał to ciekawe czy bys tak kozaczył ... a nie ... spoko ,leciałem na tempomacie ,rozpędzałem się jeszcze na A4 by na A1 już na prędkości lecieć :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
danielom Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 No starać sie, ja będe z kumplem i moją Potwierdzam Daniel z kumplem beda upalac Leona a ja zostaje z jego i sie bawimy ... :polew: Tej, uspokoj hormony Nie no to jest fajno dziołcha to bez takich mi tu... lubia sie snimi polachać ... a tym bardzi że jadą do bukowiny ... tyż bys pojechoł ściulu ... No pojechał by.. w przyszłym roku Jasne... wtedy już bedziesz w A6-klubie ... Zawsze to ---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:57 ---------- podnosilem gwint, k**wa za duzy prog mam na wjezdzie do garazu ---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:58 ---------- A to sory Żorskie cycki co za alko bierzecie do BT ? Krzynka browara.. nic innego nie pije
Rekomendowane odpowiedzi