Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 normalnie same berety od wczoraj...
#Przemo# Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A co ty myślałeś w taką pogodę?? pogoda to nawet nie barowa bo się wyjść nie chce w ten prima aprilis w śniegu Wyjechać też nie da rady bo letnie ogómienie założone MASAKRA jakaś.
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A co ty myślałeś w taką pogodę?? pogoda to nawet nie barowa bo się wyjść nie chce w ten prima aprilis w śniegu Wyjechać też nie da rady bo letnie ogómienie założone MASAKRA jakaś. ee...tam pogoda, fakt faktem choojowa, a napić się można w domu:decayed:---------- Post added at 10:56 ---------- Previous post was at 10:55 ---------- To u mnie sucho jest i 7C na dworze i jeszcze dopowedz, że słońce świeci, to się załamię
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To u mnie sucho jest i 7C na dworze i jeszcze dopowedz, że słońce świeci, to się załamię Chwilowo nie
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 o mnie za oknem śniegiem ciula na maxa i słońce tera świeci:shock3:
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wyjechać też nie da rady bo letnie ogómienie założone MASAKRA jakaś. Herezje opowiadasz, ja wczoraj w nocy jezdzilem na letnich po tej brei i nawet bylo spoko.
#Przemo# Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wyjechać też nie da rady bo letnie ogómienie założone MASAKRA jakaś. Herezje opowiadasz, ja wczoraj w nocy jezdzilem na letnich po tej brei i nawet bylo spoko. Ty to możesz sobie z Hammerem podać rękę tylko jeszcze cię musi nauczyć jeździć po rowach
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wyjechać też nie da rady bo letnie ogómienie założone MASAKRA jakaś. Herezje opowiadasz, ja wczoraj w nocy jezdzilem na letnich po tej brei i nawet bylo spoko. Ty to możesz sobie z Hammerem podać rękę tylko jeszcze cię musi nauczyć jeździć po rowach Znowu przesadzasz jak z tą grubą babą i jej mięsnym jeżem :grin:
Rekomendowane odpowiedzi