Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kto przyjeżdża samotnie ? Seves z bratem Laki z żoną Hammer ......hmmmm srb38vx...... hmmmm ale ma żonę i 2 córy wiec sie nie liczy Daniel z panną Grzesiek z żoną Diman jak niżej Adaś rodzinke w domu zostawia na czas spota Pretor jak wyzej Ja .......hmmmmmmm czasem z Kasią "kolesie " z Gliwic są zawsze w parach Przemo zawsze sam hmmmm no właśnie ano wlasnie ---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:36 ---------- hub jak furmanka ? ogarnięta ?
seves Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wstałem niedawno i nie umialem załapać do czego to w ogóle piszesz ale kapnalem sie ze chodzi o soft :grin: no bo Ty i kolega z leona no wiesz oni Cie nie znają a ja spoko spoko pare razy nawet Kolezankę se dla niepoznaki zabrałem na spota
seves Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kto przyjeżdża samotnie ?Seves z bratem Laki z żoną Hammer ......hmmmm srb38vx...... hmmmm ale ma żonę i 2 córy wiec sie nie liczy Daniel z panną Grzesiek z żoną Diman jak niżej Adaś rodzinke w domu zostawia na czas spota Pretor jak wyzej Ja .......hmmmmmmm czasem z Kasią "kolesie " z Gliwic są zawsze w parach Przemo zawsze sam hmmmm no właśnie ano wlasnie no właśnie ja z bratem :polew::polew:
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wstałem niedawno i nie umialem załapać do czego to w ogóle piszesz ale kapnalem sie ze chodzi o soft :grin: no bo Ty i kolega z leona no wiesz oni Cie nie znają a ja spoko spoko pare razy nawet Kolezankę se dla niepoznaki zabrałem na spota przeciez Ty znasz mojego kolege od leona "kolesie " z Gliwic są zawsze w parach Takie pary :grin:
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie śmiac sie tu z chłopców z Gliwic bo juz nigdy nie przyjadą i zawsze będziecie mieć frekwencje w postaci dwóch osób max trzech ... :polew::polew:
seves Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie śmiac sie tu z chłopców z Gliwic bo juz nigdy nie przyjadą i zawsze będziecie mieć frekwencje w postaci dwóch osób max trzech ... :polew::polew: :polew::polew: proszę proszę jaki cwaniak
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie śmiac sie tu z chłopców z Gliwic bo juz nigdy nie przyjadą i zawsze będziecie mieć frekwencje w postaci dwóch osób max trzech ... :polew::polew: :polew::polew: proszę proszę jaki cwaniak :grin::grin:
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie śmiac sie tu z chłopców z Gliwic bo juz nigdy nie przyjadą i zawsze będziecie mieć frekwencje w postaci dwóch osób max trzech ... :polew::polew: A to prawie jak u Was
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Jakby nie to ,ze tam czasem wpadniemy to kebab dawno zamkniety
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Grzesiek zapodaj na PW tel. do Ciebie.
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur, a co Ty masz do kolesi z Gliwic co? My to wszędzie frekwencję robimy, w Żorach, w Kato i jeszcze teraz w Bielsku. Bez nas te Wasze spoty by umarły :polew::polew::polew: ---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:59 ---------- No właśnie, jedziecie zrobić frekwencję jutro do Kato? Od nas jest już kilku chętnych
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja odpadam bo mam nocki więc będę tylko w Gliwicach w piątek ...
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja odpadam bo mam nocki więc będę tylko w Gliwicach w piątek ... A mówiłeś że będziesz na 100%
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur, a co Ty masz do kolesi z Gliwic co? Pane nic nie mam do tych ziomków
addassko Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kto przyjeżdża samotnie ?Seves z bratem Laki z żoną Hammer ......hmmmm srb38vx...... hmmmm ale ma żonę i 2 córy wiec sie nie liczy Daniel z panną Grzesiek z żoną Diman jak niżej Adaś rodzinke w domu zostawia na czas spota Pretor jak wyzej Ja .......hmmmmmmm czasem z Kasią "kolesie " z Gliwic są zawsze w parach Przemo zawsze sam hmmmm no właśnie ano wlasnie ---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:36 ---------- hub jak furmanka ? ogarnięta ? Adaś z Wojtkiem przyjezdza
hubtychy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Kto przyjeżdża samotnie ?Seves z bratem Laki z żoną Hammer ......hmmmm srb38vx...... hmmmm ale ma żonę i 2 córy wiec sie nie liczy Daniel z panną Grzesiek z żoną Diman jak niżej Adaś rodzinke w domu zostawia na czas spota Pretor jak wyzej Ja .......hmmmmmmm czasem z Kasią "kolesie " z Gliwic są zawsze w parach Przemo zawsze sam hmmmm no właśnie ano wlasnie ---------- Post added at 08:38 ---------- Previous post was at 08:36 ---------- hub jak furmanka ? ogarnięta ? Stoi już prawie tydzień. A mechanika jak nie było tak nie ma
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 hub jak furmanka ? ogarnięta ? Stoi już prawie tydzień. A mechanika jak nie było tak nie ma f*ck ..............oni zawsze mają czas
Rekomendowane odpowiedzi