tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur a Ty będziesz jutro w Kato? Pany jak to zobaczyłem to mnie rozwaliło musiało być ostro
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no on za kołnierzyk nie lubi wylewać :D:D:D:D ]
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 wszystkim:decayed: :polew:...jasiu...lulok, to się nazywa lulok:facepalm::polew:
hubtychy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 hub jak furmanka ? ogarnięta ? Stoi już prawie tydzień. A mechanika jak nie było tak nie ma f*ck ..............oni zawsze mają czas No niby tak.Tylko że to kumpel i robi to po kosztach więc nie mam co narzekać tylko cierpliwie czekam.
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no niby kumpel, ale nie powiesz,że mógłby się pośpieszyć
#Przemo# Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman ---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:31 ---------- Artur a Ty będziesz jutro w Kato?Pany jak to zobaczyłem to mnie rozwaliło musiało być ostro Chłopak się dobrze bawił przynajmniej. :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman ale "rozruch" jego szarych komórek trochę potrwał---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ---------- ejjj...no może się mu kichnąć chciało i uchwycił go ktoś w trakcie zaciągania powietrza:polew:
#Przemo# Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no tak ....... od razu widać ,że koleś z Jaworza :glupek2: :laughing2: A ty co się na gargamela robisz?? To że ci smerf strajkuje to nie musisz się wyżywać na koledze :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:35 ---------- dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman ale "rozruch" jego szarych komórek trochę potrwał---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ---------- ejjj...no może się mu kichnąć chciało i uchwycił go ktoś w trakcie zaciągania powietrza:polew: Praca to się nazywa, niestety
hubtychy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no niby kumpel, ale nie powiesz,że mógłby się pośpieszyć Jak tylko wróci z urlopu to zapewne ogarnie to w jeden dzień.Już nie raz mi dvpe ratował.
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no tak ....... od razu widać ,że koleś z Jaworza :glupek2: :laughing2: A ty co się na gargamela robisz?? To że ci smerf strajkuje to nie musisz się wyżywać na koledze :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur a Ty będziesz jutro w Kato?Pany jak to zobaczyłem to mnie rozwaliło musiało być ostro Było grubo
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur a Ty będziesz jutro w Kato?Pany jak to zobaczyłem to mnie rozwaliło musiało być ostro Było grubo jakby nie musisz ns przekonywać
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Qrcze Wam też się tak chce jak nie chce ?? Bo mnie nawet nie chce się nie chceć
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Artur a Ty będziesz jutro w Kato?Pany jak to zobaczyłem to mnie rozwaliło musiało być ostro Było grubo Kurde szkoda że w tym roku musiałem odpuścić trochę Wam zazdroszczę
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Qrcze Wam też się tak chce jak nie chce ?? Bo mnie nawet nie chce się nie chceć że niby nie chce Ci się chcieć ,a chcieć Ci się nie chce by Ci się chciało zachcieć bo na razie nie chesz chcieć mieć na chęć ochotę
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 a masz czego...nawet tego, że dużo rzeczy mógłbyś nie pamiętać ---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:06 ---------- dokładnie:polew: a jeszcze dwie misje mam do wykonanie:kwasny:
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 dobry Daniel jeśli jesteś mężczyzną/chłopakiem i Twój kolega również to pisze się obaj nie oboje bo to trochę dziwnie brzmi Przesadzasz z tą dokładnością. A z drugiej strony skąd wiesz co w trawie piszczy A ty co na żartach się nie znasz?? Ale Daniel przynajmniej wie o co kaman ale "rozruch" jego szarych komórek trochę potrwał---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ---------- ejjj...no może się mu kichnąć chciało i uchwycił go ktoś w trakcie zaciągania powietrza:polew: Uważaj na słowa bo możesz przesadzić.
Rekomendowane odpowiedzi