Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 już w domu? czy jeszcze na państwowym wikcie ?
Pretor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Arturoo Zamieszczone przez Pretor już w domu? czy jeszcze na państwowym wikcie ? Już w domu, dziś mnie wypisali . Masakra jakie miałem towarzystwo . Diagnoza: symulant.
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Elo z rana ... Mario ładne mi z rana... przecież to jeszcze noc była Co ty gadasz... dla mnie to taka pora akurat
#Przemo# Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Elo z rana ... Mario ładne mi z rana... przecież to jeszcze noc była Co ty gadasz... dla mnie to taka pora akurat Jak bym tyle spotów w tygodniu obejżdżał też bym nie miał kiedy spać :grin::grin:
seves Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Elo z rana ... Mario ładne mi z rana... przecież to jeszcze noc była Co ty gadasz... dla mnie to taka pora akurat Jak bym tyle spotów w tygodniu obejżdżał też bym nie miał kiedy spać :grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Elo z rana ... Mario ładne mi z rana... przecież to jeszcze noc była Co ty gadasz... dla mnie to taka pora akurat Jak bym tyle spotów w tygodniu obejżdżał też bym nie miał kiedy spać :grin::grin: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: No samo życie ... Co poradzić ... Męczy mnie tylko ten piątkowy Gliwicki że tak o suchym pysku bez kaba ... :kwasny:
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mario ale żeś mi zachodu załatwił z tym Leonem
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 my mogliśmy w sumie dziś te logi zrobić ehhh jutro pracujesz jak dzisiaj?
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mario ale żeś mi zachodu załatwił z tym Leonem Czemu ??? Wyślij go do Compotów na program i tyle ... ---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- Pierwszy z rana ... :decayed:
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 my mogliśmy w sumie dziś te logi zrobić ehhh jutro pracujesz jak dzisiaj? taa, do 21. ale potem mozesz wpasc, jesli Ci pasuje. ---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:22 ---------- Mario ale żeś mi zachodu załatwił z tym Leonem Czemu ??? Wyślij go do Compotów na program i tyle ... ---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:09 ---------- Pierwszy z rana ... :decayed: I tak chyba zrobimy, bo Dynosoft chce tyle samo, a jak coś będzie nie tak to chcą 200 za diagnostykę :grin:. i to na grupowym. Ale tu własnie chodzi o ten zawias, k**wa marudzi mi i telefonuje na temat tych sprężyn a jedziesz z nim i pyk 2 tys zmiana biegu
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ja i tak będę do 21 w robocie wiec na spocie się zjawie jak już to tak późno.
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A co on nie ma dostępu do allegro ... zamawia gotowy zestaw zakładasz mu i tyle... po temacie...lub wchodzi na Leonclub i tam zamawia w dobrych cenach i to samo montaż u Ciebie i finał ...nie rozumiem w czym jest problem jeżeli nie w pieniądzach...
danielom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A co on nie ma dostępu do allegro ... zamawia gotowy zestaw zakładasz mu i tyle... po temacie...lub wchodzi na Leonclub i tam zamawia w dobrych cenach i to samo montaż u Ciebie i finał ...nie rozumiem w czym jest problem jeżeli nie w pieniądzach... W niezdecydowaniu i nieudanym kopiowaniu pomysłów
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A co on nie ma dostępu do allegro ... zamawia gotowy zestaw zakładasz mu i tyle... po temacie...lub wchodzi na Leonclub i tam zamawia w dobrych cenach i to samo montaż u Ciebie i finał ...nie rozumiem w czym jest problem jeżeli nie w pieniądzach... W niezdecydowaniu i nieudanym kopiowaniu pomysłów Niech się okresli jaki ma budżet na ten zawias i tyle ... wtedy można kombinować co wkładać ... ja jestem z tego H&R zadowolony ale on dodatkowo musi zakupić amorki ... bo ma serie... lub kupić serie TS-owe ... a gwint jest ten sam co do A3 więc jest tego od hu... ja jak już to bym wkładał Supersporta ... dobry stosunek ceny do jakości ... koszt max 1500 zł
Rekomendowane odpowiedzi