danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 No pewnie tak.. Robota, potem scianka, potem KFC i browar przy xboxie u kumpla
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 a ja szukam sprysków szyby bo mi chyba padły ............dziwne ,ze oba na raz nie grzeją ....... :gwizdanie:................może jakieś mgiełkowe dobiorę(dorezam )[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 23:38_________________________________________________bezpiecznik cały
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 No pewnie tak.. Robota, potem scianka, potem KFC i browar przy xboxie u kumpla Ja dzis już nie mam sił na xboxa
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mysle nad kupnem ale czy ja mam czas na granie? Nowki napewno nie a nie mam skad wziac pewniaka uzywki
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 a ja szukam sprysków szyby bo mi chyba padły ............dziwne ,ze oba na raz nie grzeją ....... :gwizdanie:................może jakieś mgiełkowe dobiorę(dorezam ) Arturo jakbyś przy okazji wyczytał coś o b6 albo byś takie znalazł co by do mojego pasowały to jestem chętny podgrzewane mgiełkowe tylko nie wiem ile z tym roboty
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mysle nad kupnem ale czy ja mam czas na granie? Nowki napewno nie a nie mam skad wziac pewniaka uzywki Ja nie mam czasu grac a mam i PS3 i Xboxa ... ale miałem konsole od małego i nie tylko stacjonarne ale i przenośnie... czasem nie gram tydzien a potem przyjdzie dzien i napier... cała noc w jakies wyścigi typu GT5 albo ostatnio forze 4
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Do B5 nie jeden juz szukał i nie bardzo da sie coś mądrego, ładnego wyrezać. Ja tam mam nie podgrzewane i zyje
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 do b6 widziałem wątek ale do b5 lipa
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja nie mam czasu grac a mam i PS3 i Xboxa ... ale miałem konsole od małego i nie tylko stacjonarne ale i przenośnie... czasem nie gram tydzien a potem przyjdzie dzien i napier... cała noc w jakies wyścigi typu GT5 albo ostatnio forze 4 Ja tam lubie do jaj u kumpla co gramy ale to z kinectem, wtedy jest smiesznie bo tak na padzie to srednio, jedynie samochodowki
seves Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mysle nad kupnem ale czy ja mam czas na granie? Nowki napewno nie a nie mam skad wziac pewniaka uzywki Ja nie mam czasu grac a mam i PS3 i Xboxa ... ale miałem konsole od małego i nie tylko stacjonarne ale i przenośnie... czasem nie gram tydzien a potem przyjdzie dzien i napier... cała noc w jakies wyścigi typu GT5 albo ostatnio forze 4 :good: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 23:44_________________________________________________kurde synki ide spać
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 nie opowiadaj seves , ja dopiero co lapka odpaliłem
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dobra chopy, jutro spot Nooo Ty sie ciesz, jak dobrze że ja wszedłem na gliwickie bo bym nie zwrócił uwagi że sie okazja szykuje
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dobra chopy, jutro spot Nooo Ty sie ciesz, jak dobrze że ja wszedłem na gliwickie bo bym nie zwrócił uwagi że sie okazja szykuje :polew: Ja myśle że to oakzja dla wszystkich... wkońcu pierwszy oficjalny .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dla wszystkich żeby sie napić, dla Ciebie żeby postawić :decayed:
Mario22 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dla wszystkich żeby sie napić, dla Ciebie żeby postawić :decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 ciekaw jestem ,czy taki zestaw podejdzie do mojego polifta http://allegro.pl/ramiona-ramie-wycieraczek-vw-passat-b5-fl-i1996058744.html
Rekomendowane odpowiedzi