Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzięki za spota ---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:01 ---------- no chyba by odgraniczyć tych z Jaworza bo im za głośno było akurat ekran jest z drugiej strony ale szacun za próbę SIEMIANowania :polew::polew::polew::polew::polew::polew: No a po Waszej stronie to nie instalują ?
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzięki za spocika, fajnie było, dzięki Mario który robił za kierowcę
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Spocik w pyte .... :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1: Wszyscy bezpiecznie wrócili do domu... ale na lanie musiałem stawac po drodze... no i dziadek Diman dostał cugu i chciał lecieć na dicho do Kato... ale na szczęście byłem w dresie więc nie mogłem jechać ... :decayed::decayed: THX For All za udany wieczór ---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:35 ---------- Tomasstn jak wytrzexwiejesz to zapodaj te foty co cykałeś ...
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 no poświęcenie godne pochwały ................. Diman Twoje stanowcze nie ....robi robotę
danielom Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jednak taile przyszly jakies te tarcze duze
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 no poświęcenie godne pochwały .................Diman Twoje stanowcze nie ....robi robotę Ma tak mocna psyche że od razu widać że to człowiek z miasta ... twardziel ... :polew::polew: jeszcze troche i by flaszke opierdo...do dna...
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 e tam pierniczycie poniosło mnie trochę a raczej Tomek mnie poniósł dzięki za dzisiaj spoko było
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 e tam pierniczycie poniosło mnie trochę a raczej Tomek mnie poniósł dzięki za dzisiaj spoko było Nie no jest Git ... było elegancko ... ale nastepnym razem wynajmujemy szofera i pije z Wami ...
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Spocik w pyte .... :thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:Wszyscy bezpiecznie wrócili do domu... ale na lanie musiałem stawac po drodze... no i dziadek Diman dostał cugu i chciał lecieć na dicho do Kato... ale na szczęście byłem w dresie więc nie mogłem jechać ... :decayed::decayed: THX For All za udany wieczór ---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:35 ---------- Tomasstn jak wytrzexwiejesz to zapodaj te foty co cykałeś ... Przeca nic mi nie jest, właśnie ogarniam następne haple na allegro a zdjęć nie chce mi się dzisiaj wstawiać bo ma jeszcze trochę roboty a jutro o 5.00 muszę wstać, nie chciałeś mnie przywieźć o 21.30 i teraz mam szlaban
Arturoo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 było oki ,też muszę kiedy z szoferem się zabrać
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 dobra Mario, następnym razem ja jadę
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 dobra Mario, następnym razem ja jadę Dla ciebie juz nie ma nastepnego razu ... :polew::polew::polew::polew::polew: musisz Twoja dzisiaj dobrze .... i ostro .... przeprosić ...
diman Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 e tam pierniczycie poniosło mnie trochę a raczej Tomek mnie poniósł dzięki za dzisiaj spoko było Nie no jest Git ... było elegancko ... ale nastepnym razem wynajmujemy szofera i pije z Wami ... spoko następnym dostępnym razem jadę ja więc się napijesz
tomaszstn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 dobra Mario, następnym razem ja jadę Dla ciebie juz nie ma nastepnego razu ... :polew::polew::polew::polew::polew: musisz Twoja dzisiaj dobrze .... i ostro .... przeprosić ... Nic nie muszę przepraszać, poszła ładnie spać i jest git :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 e tam pierniczycie poniosło mnie trochę a raczej Tomek mnie poniósł dzięki za dzisiaj spoko było Nie no jest Git ... było elegancko ... ale nastepnym razem wynajmujemy szofera i pije z Wami ... spoko następnym dostępnym razem jadę ja więc się napijesz Spoko luz ale wtedy zaś ty sie nie napijesz ... guru pojedzie ...
Rekomendowane odpowiedzi