tomaszstn Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed Takie cosik zaproponowałem na gliwickich: Co o tym myślicie? Jak dojdzie do skutku może wpadniecie
danielom Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Pany to może by w piątek zrobić powtórkę z wigilii. Mario się upomina że na 3000 stron nic nie było więc można takie coś ogarnąć. Zamiast pod forum możemy się wbić gdzieś, jeśli by Wam pasowała piwniczka to dałoby radę załatwić ale to bym musiał wiedzieć chociaż dzień przed Takie cosik zaproponowałem na gliwickich: Co o tym myślicie? Jak dojdzie do skutku może wpadniecie Taa Mario Ja odpadam z racji pracy do 21.
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kto będzie teraz w czwartek na spocie bo nie wiem czy cosik kombinować ???
danielom Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 My będziemy, akurat trafiła mi sie ranna zmiana
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 My będziemy, akurat trafiła mi sie ranna zmiana Ja na dzien dzisiejszy nie moge obiecać ale wszystko możliwe... jutro bankowo Katowice a piątek Gliwice... a co do czwartku to sie okaże ...
danielom Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 nie obiecuję nie wiem Dobrze, że na spotowych nie naliczają postów, bo byś miał mistrza :polew:
#Przemo# Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 :polew: ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- Ale są lepsi ode mnie
Rekomendowane odpowiedzi