Pretor Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 danielom autko wyczyszczone. Efekt :kox: Rozumiem, że tapicerka wyprana .
danielom Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 tak, wszystko Slawek robil foty wiec jak mi podesle to wrzuce
#Przemo# Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia.
H4mm3R Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min
danielom Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 tak, wszystko Slawek robil foty wiec jak mi podesle to wrzuce http://a4-klub.pl/slaskie-48/pranie-tapicerki-237927/#post2918475
Polko_V Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ??
m3rvin Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? ponaddźwiękowej:grin:
#Przemo# Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? ponaddźwiękowej:grin: Ja z BB jadę jakieś 30 Minut. W PL nie przekraczam 150 a w CZ i tak nie poszalejesz
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Jest ktos chetny na jutro na wypad do zoo do opola bo sie z moja wybieramy ???? Hammer ma rację w okolicy najlepsze ZOO to Ostrava szkoda paliwka na wyjazd do Opola. W Ostravie zaplanuj sobie cały dzień bo jest mnóstwo do oglądania i dupny teren do zwiedzenia. Wiem, bo do Ostravy mam 5min ciekawe przy jakiej prędkości:decayed: ?? Przy 120kmh na autostradce ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------
tomaszstn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry
#Przemo# Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Na prawdę nie wiem do czego bijesz??!! P.S. a co myślę na temat rowrzystów sobie na bielskim przeczytaj bo mi się nie chce tutaj też wk..wiać
tomaszstn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 A jakoś źle mi się kojarzą te silniki
Polko_V Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Na prawdę nie wiem do czego bijesz??!! P.S. a co myślę na temat rowrzystów sobie na bielskim przeczytaj bo mi się nie chce tutaj też wk..wiać przeczytałem i wyraziłem również swoją opinię na temat co napisałeś... Poprostu chyba jakaś trauma z dzieciństwa Cię dręczy, albo dostałeś różowy rowerek:whistling:
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przemek, jak wiem że 2.5Tdi nie jadą w B5 ale w B6 to już masakra, chyba lepiej na rower się przesiąść Dzień dobry A tobie o co kaman???? lepsze 2,5 niż kosiarka a ja na ten silnik nie nażekam miałem już taki w Pasacie i teraz w B6 daje radę ja tylko pilnuję żeby wymieniać olej co 10k i wszystko. Kosiarka to jest 1.6 i 1.8 bez T
Rekomendowane odpowiedzi