Opublikowano 22 Listopada 201213 l :polew::polew::polew:a Ty boroku o suchym pysku niby 3 dzień ??? :grin::grin::grin:
Opublikowano 22 Listopada 201213 l 6N0 867 198 B to jest prawa strona VW POLO 6N2i ten koncentrat do spryskiwaczy x2 weź ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- :polew::polew::polew:a Ty boroku o suchym pysku niby 3 dzień ??? :grin::grin::grin: skąd wiedziałeś Ewa mi pisała ....prosiła bym coś z tym zrobił....pisałem ,że mam wekend pod telefonem....nie docierało to do niej wstępnie jednak ustaliliśmy datę na 1 grudnia ....nie wiedziała co prawda jak pracujesz ale powiedział ,ze Cię namówi i się napijemy :grin::grin::grin::grin: ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- jak będą koncetraty to wezmę
Opublikowano 22 Listopada 201213 l no weź te koncentraty jak będą ...no 1.12 to na pewno będę pić bo Ewka urodzinki odprawia:decayed: a te rączki na allegro...jakaś masakra tego praktycznie nie ma a jak cos, to jest w opłakanym stanie:decayed:
Opublikowano 22 Listopada 201213 l no weź te koncentraty jak będą ...no 1.12 to na pewno będę pić bo Ewka urodzinki odprawia:decayed: a te rączki na allegro...jakaś masakra tego praktycznie nie ma a jak cos, to jest w opłakanym stanie:decayed: patrz ,a ja się zastanawiałem kto kupi wódkę :polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:42 ---------- wpadnę potem ...
Opublikowano 22 Listopada 201213 l [h=5]NIEOZNAKOWANE ITD C.D. z fotoradarami, nie zatrzymują Nas.. robiazdjęcie przekroczone powyżej 11km/h.[/h][h=5]Lista zawiera te auta, które patrolują już polskie drogi [/h][h=5]Fordy Mondeo w nadwoziu sedan, Focusy w nadwoziu kombi - WE 574CW, Ford Mondeo, granatowy, Wrocław, - WE 575CW, Ford Mondeo, granatowy, Warszawa,[/h][h=5]- WE 576CW, Ford Mondeo, czarny, Bydgoszcz, - WE 577CW, Ford Mondeo, srebrny, Poznań, - WE 578CW, Ford Mondeo, czarny, Katowice, - WE 579CW, Ford Mondeo, czarny, Lublin, - WE 580CW, Ford Focus, srebrny, Gorzów Wielkopolski, - WE 581CW, Ford Focus, granatowy, Poznań, - WE 582CW, Ford Focus, czarny, Białystok, - WE 583CW, Ford Focus, srebrny, Wrocław, - WE 584CW, Ford Focus, srebrny, Bydgoszcz, - WE 585CW, Ford Focus, czarny, Katowice, - WE 586CW, Ford Focus, granatowy, Lublin, - WE 587CW, Ford Focus, srebrny, Łódź, - WE 588CW, Ford Focus, czarny, Rzeszów, - WE 589CW, Ford Focus, granatowy, Kraków, - WE 590CW, Ford Mondeo, srebrny, Łódź, - WE 591CW, Ford Mondeo, srebrny, Gorzów Wielkopolski, - WE 592CW, Ford Mondeo, czarny, Białystok, - WE 593CW, Ford Mondeo, srebrny, Kraków, - WE 594CW, Ford Mondeo, czarny, Rzeszów, - WE 595CW, Ford Focus, czarny, Warszawa, - WE 214EC, Peugeot Partner, żółty (radiowóz oznakowany), Rzeszów, - WE 215EC, Peugeot Partner, żółty (radiowóz oznakowany), Warszawa, - WE 216EC, Peugeot Partner, żółty(radiowóz oznakowany), Bydgoszcz[/h]
Opublikowano 22 Listopada 201213 l przedwczoraj widziałem mondeo i focusa czarne z Rybnika na Gliwice lecieli jeden za drugim.. jedyny co zauwazylem to głowica (czarny stożek) wystająca z grila:shock3: inaczej nie ma jak poznać... i ujowo zrobili że kupili mondeo i focusy bo jezdzi tego w piz*u na tvn turbo opowiadali ze te auta robia tez foty z przeciwka a to juz jest tragedia... masakra ale podobno na razie tylko testują sprzęt i jeszcze mandatów nie wystawiają
Opublikowano 22 Listopada 201213 l kurde, lipa z tą ITD Po tym jak wczoraj dostałem fote z DE i słyszałem o tych nieoznakowanych to już noga ciut lżejsza mi sie zrobiła co ewidentnie widać na fis-ie
Opublikowano 22 Listopada 201213 l no ja sie zastanawiam jak z żarek leciałem cos mi siedziało na a4 -> a1 poczekam .... mandat na dziadka pojdzie ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- a oni maja prace od 8-16 potem juz sie nieliczy poza czasem pracy ?
Opublikowano 22 Listopada 201213 l i jak tu se na prostej tubrawkę przeczyścić na prostej bez problemu przeczyścisz oni się tylko na obrzeżach miast kręcą
Opublikowano 22 Listopada 201213 l To się porobiło z tymi nieoznakowanymi. ARTUROO to teraz wykuwaj numerki na blachę... kiedy ci jakieś punkty ubędą???
Opublikowano 22 Listopada 201213 l To się porobiło z tymi nieoznakowanymi. ARTUROO to teraz wykuwaj numerki na blachę... kiedy ci jakieś punkty ubędą??? w kwietniu do tego czasu będzie turbulum do wymiany.....tak będzie zawalone pojeździłem trochu wczoraj i dziś(jakieś 270-300km) i średnie mam 8,2 przy średniej prędkości 68 ehh........ trza się będzie przeprosić z mzk bo szkoda turbawki
Opublikowano 22 Listopada 201213 l Ja też może dziś do Was wpadnę ale obiecać nie mogę. addassko kontakt