egon47 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox:---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- ...mnie głównie o "spodnioki" chodzi, tyle bąków puszczonych:decayed:...ale jakbyś mógł to przywieź je jutro:wink: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ooo...edytowałeś... okej:wink: ta i pewnie każdy bąk puszczony w te spodnie ma swoja historie szczególnie przy kręceniu od Tomusia gwintem:decayed: ha wogole mialem pytac wyciagales z tylu nadkola??
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox: w tych gaciach co Hammer przywiezie ??
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox: w tych gaciach co Hammer przywiezie ?? jesss of korz:decayed:---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox:---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ---------- ...mnie głównie o "spodnioki" chodzi, tyle bąków puszczonych:decayed:...ale jakbyś mógł to przywieź je jutro:wink: ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- ooo...edytowałeś... okej:wink: ta i pewnie każdy bąk puszczony w te spodnie ma swoja historie szczególnie przy kręceniu od Tomusia gwintem:decayed: ha wogole mialem pytac wyciagales z tylu nadkola?? curvus...wiedziałem, że coś jeszcze miałem zrobić
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 te Grześ Ty tak nie szalej bo normalnie mi się ciepło robiło jak widziałem jak brałeś od szlaga ten sznur wozideł .......jak zadzwonię do Ewy to se będziesz lowelkiem mykał po okolicy ojj...zaraz sznur...pętelka:decayed: ...od 3500 do 6000 tys/obr ten mały popierdalacz idzie jak kat:shock3: widziałem a z tych 101KM dużo umarło, ale po zimie kape robię wiec...dopiero będzie łogiyn z d*py:kox: w tych gaciach co Hammer przywiezie ?? jesss of korz:decayed: Tylko sobie ich nie przypal na brązowo
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 oj raczej nie... Mała wpadka. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- dobra Pany...na jakieś 10-15min oddaje stery Żonce...butki będzie licytować
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 oj raczej nie...Mała wpadka. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu To są majtki olimpijskie, z przodu złoto, z tyłu brąz
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 oj raczej nie...Mała wpadka. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu To są majtki olimpijskie, z przodu złoto, z tyłu brąz ha! Żonka wygrała licytację kupiła kozaki zimowe za 199 a kosztują 449...zdolna dziewczynka:decayed:
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 2,5 stówki na mody zostaje Ewka...powiedziała, że wiedziała, że Wasza reakcja taka będzie:grin: ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Arturku...pamiętasz o mnie?!
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 gadałem z nimi...było przed 20 więc cokolwiek ....jutro będę wiedział
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 okej dziękuje ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- co tu taka cichosza się zrobiła?! ....pssyyt...i drugie piffko:decayed:
m3rvin Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 a nawet nawet jutro wpadnem na żarełko
Polko_V Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 no to bardzo ładnie:wink: ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- no to ja spadam bo o 4:50 trzeba wstawać ..do jutra na spocie, w razie czego jakby mnie nie było:decayed: :hi:dobranoc
m3rvin Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 mario ty mosz dużo tej wody destylowanej ?
Rekomendowane odpowiedzi