Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nic nie mowie ze ostatnio na wigilijnym tylko Tomasz siadl z nami jako gospodarz Bo wiedział, ze jak tego nie zrobi to nie ma co pokazywać się więcej na spotach :polew: a co mi zrobisz? Mam nadzieję że nie to co Puckowi ykkkhyymm... dziwnie to brzmi i też dziwnie wyglądało :polew: :polew: :polew: :polew: zdradzcie szczegóły :naughty: o co kaman ?? Jak byśmy Ci powiedzieli to musieli byśmy Cię potem zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nic nie mowie ze ostatnio na wigilijnym tylko Tomasz siadl z nami jako gospodarz Bo wiedział, ze jak tego nie zrobi to nie ma co pokazywać się więcej na spotach :polew: a co mi zrobisz? Mam nadzieję że nie to co Puckowi ykkkhyymm... dziwnie to brzmi i też dziwnie wyglądało :polew: :polew: :polew: :polew: zdradzcie szczegóły :naughty: o co kaman ?? Jak byśmy Ci powiedzieli to musieli byśmy Cię potem zabić zabić wolałbym aby ZAPIĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nic nie mowie ze ostatnio na wigilijnym tylko Tomasz siadl z nami jako gospodarz Bo wiedział, ze jak tego nie zrobi to nie ma co pokazywać się więcej na spotach :polew: a co mi zrobisz? Mam nadzieję że nie to co Puckowi ykkkhyymm... dziwnie to brzmi i też dziwnie wyglądało :polew: :polew: :polew: :polew: zdradzcie szczegóły :naughty: o co kaman ?? Jak byśmy Ci powiedzieli to musieli byśmy Cię potem zabić zabić wolałbym aby ZAPIĆ Też się da zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ooo...i ta wersja mi się bardziej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 i na podziekiwania przyszedł czas dzieki synki za spota Miron Tobie specjalne dzięki b8 kurde robi robotę te 600niutów i Hammer Tobie za jazdę :naughty: nosz ja pier_dole kurw nie mozna wiadomosci wyslac napisze rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 tyś dopiero dojechał seves :gwizdanie: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________ to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 ja yhyymm...a potem prześcieradło mokre,ja już nie będę spać a Ty... :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miejsce i knajpkę macie koledzy i koleżanki naprawdę mega udaną dokładnie i knajpka i lokalizacja jest mega udana nie jeden rybnicki spot sie tam kończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miejsce i knajpkę macie koledzy i koleżanki naprawdę mega udaną ewnie zmarzłeś dokładnie i knajpka i lokalizacja jest mega udana nie jeden rybnicki spot sie tam kończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: :polew: :polew: Żebyś Ty wiedział gdzie Twoja Żona siedziała :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 23:48_________________________________________________ to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty ooo to fajnie. Rzucisz mnie następnym razem do Warszawy :decayed: ...nie ciesz się tak ja wróce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 no nie powiem, że nie...miesce chyba takie, że raczej nie ma sposobu zabłądzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: tyś dopiero dojechał seves :gwizdanie: [br] nie no dojechałem w sumie dzieki hammerowi który mnie podpuścił wyjątkowo szybko ale jeszcze se kompa podpiąłem do furki i pare rzeczy porobiłem i tak zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty :good: trzymam za slowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 aaa...toś się Seves wytłumaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: swoją drogą zmieniłbyś już przyśpiewke, stać Cie na więcej :decayed: Magda to Magda tamto... wiem że mi zazdrościsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty :good: trzymam za slowo tylko się przypomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a to czy ja też będę chociaż za pasażera :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: pośmiałeś się, i co lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi