danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty :good: trzymam za slowo tylko się przypomnij o to sie nie musisz martwic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 to nastepnym razem ja sie pisze na jazde b8 nie ma problemu - od tego między innymi są zloty :good: trzymam za slowo tylko się przypomnij o to sie nie musisz martwic hehe o niego się nie musisz martwić, to masz pewniejsze niż piekło :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: pośmiałeś się, i co lepiej? nie że lepiej przypomniało mi się pare miejsc gdzie jeszcze siedziała :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 o niego się nie musisz martwić, to masz pewniejsze niż piekło :decayed: te.. :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 o niego się nie musisz martwić, to masz pewniejsze niż piekło :decayed: te.. :baseball: na te..to tramwaj staje w Krakowie jak to było w tym filmie "job"...: "grozisz mi..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: swoją drogą zmieniłbyś już przyśpiewke, stać Cie na więcej :decayed: Magda to Magda tamto... wiem że mi zazdrościsz nie Tobie zazdroszczę a jej współczuję A tak na serio to laskę masz rzadko się takie spotyka żeby laska miała swoje zdanie i jak to się mówi miała jaja W Bukowinie zaledwie 15min się widzieliśmy a już mi powiedziała że mam jej dać godzinkę a stworzy warunki żebyśmy się razem zabawili tylko spławi tego buraka - troszkę mnie w tedy oszukała bo już po 40min. była wolna no ale.......................widocznie jej zależało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: swoją drogą zmieniłbyś już przyśpiewke, stać Cie na więcej :decayed: Magda to Magda tamto... wiem że mi zazdrościsz nie Tobie zazdroszczę a jej współczuję A tak na serio to laskę masz rzadko się takie spotyka żeby laska miała swoje zdanie i jak to się mówi miała jaja W Bukowinie zaledwie 15min się widzieliśmy a już mi powiedziała że mam jej dać godzinkę a stworzy warunki żebyśmy się razem zabawili tylko spławi tego buraka - troszkę mnie w tedy oszukała bo już po 40min. była wolna no ale.......................widocznie jej zależało :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: swoją drogą zmieniłbyś już przyśpiewke, stać Cie na więcej :decayed: Magda to Magda tamto... wiem że mi zazdrościsz nie Tobie zazdroszczę a jej współczuję A tak na serio to laskę masz rzadko się takie spotyka żeby laska miała swoje zdanie i jak to się mówi miała jaja W Bukowinie zaledwie 15min się widzieliśmy a już mi powiedziała że mam jej dać godzinkę a stworzy warunki żebyśmy się razem zabawili tylko spławi tego buraka - troszkę mnie w tedy oszukała bo już po 40min. była wolna no ale.......................widocznie jej zależało :polew: nie no...czyste chO_oje proszę księdza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a to czy ja też będę chociaż za pasażera :decayed: za pasażera możesz w każdej chwili - a za kierownicą mam jeszcze na zlota w maju jakiś wolny termin - reszta obsadzone.Żonka mi nie pozwala jak za dużo daje pośmigać B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: swoją drogą zmieniłbyś już przyśpiewke, stać Cie na więcej :decayed: Magda to Magda tamto... wiem że mi zazdrościsz nie Tobie zazdroszczę a jej współczuję A tak na serio to laskę masz rzadko się takie spotyka żeby laska miała swoje zdanie i jak to się mówi miała jaja W Bukowinie zaledwie 15min się widzieliśmy a już mi powiedziała że mam jej dać godzinkę a stworzy warunki żebyśmy się razem zabawili tylko spławi tego buraka - troszkę mnie w tedy oszukała bo już po 40min. była wolna no ale.......................widocznie jej zależało :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 spadam panowie do lozka Dzieki jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a to czy ja też będę chociaż za pasażera :decayed: za pasażera możesz w każdej chwili - a za kierownicą mam jeszcze na zlota w maju jakiś wolny termin - reszta obsadzone.Żonka mi nie pozwala jak za dużo daje pośmigać B8 :decayed: dobree...bo siedzieć już siedziałem, ale nie jechałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobra ja spadam spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 spadam panowie do lozka Dzieki jeszcze raz! dobranoc dobra ja spadam spać. Tobie też dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobra ja spadam spać. dobranoc - odczekam jeszcze 15 min dla pewności czy poszedłeś spać i coś jeszcze napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ja tez sie zbieram i dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobra ja spadam spać. dobranoc - odczekam jeszcze 15 min dla pewności czy poszedłeś spać i coś jeszcze napisze :polew: jaki przezorny ja tez sie zbieram i dzieki jeszcze raz dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 VENI VIDI VICI Dzięki wyszystkim za spocika, w moim przypadku nieplanowanego najlepszy of korz siemian :polew: jak mijał Szałas to na tempomacie ze 110 może miał :gwizdanie: to jest wersja wiesz dla Kogo Ps. droga powrotna nawet sympatyczna na 4 autka - ale muszę przyznać że B8 to jednak przereklamowana fura - po przekroczeniu 260 już się robi głośno w środku hmmm.. a u mnie w klimatroniku temperatura tylko do 28 chyba... a u Ciebie 260 stopni... szacun Miron pewnie masz pakiet sauna Swoją drogą też jestem ciekaw jak jedzie się 260 trzymając takie cieńkie kółko kierownicy, ja bym sie bał że się wyślizgnie z rąk cfaniak Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: prze .uj :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Miejsce i knajpkę macie koledzy i koleżanki naprawdę mega udaną dokładnie i knajpka i lokalizacja jest mega udana nie jeden rybnicki spot sie tam kończył dokładnie Miron dobrze napisze to: "Fajne masz to auto Miron" ale błagam Cie nie pisz mi tyle PW bo skrzynke mi zablokujesz fajnie że się skusiłes i sobie wsiadłeś do środka - jakoś tak głupio mi było że Magda już tyle razy jechała a Ty jeszcze nawet nie siedziałeś :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: pośmiałeś się, i co lepiej? nie że lepiej przypomniało mi się pare miejsc gdzie jeszcze siedziała :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: nie mam Pany do Was żadnych pytań :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dobra ja tez spadam Jeszcze raz dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi