H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 19:18_________________________________________________ [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 20:01_________________________________________________Kilka fotek z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na 38 lot to przistojny jestem :gwizdanie: trocha diety by sie przydało :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Foty :good: pomyslalem, że nie bedziemy sciagac pomyslow i nie bedziemy robic osobnego watku na foty, albo zostawimy tu, albo moze pogrupuje sie linki i do galerii sie tylko da w I poscie? Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jak,Pan kcesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 pytam kazdego o zdanie a nie tylko mo0ja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 mi to obojętne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja Ci pisalem na gy gy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 tak jest koncepcja, wroce z browarka to to zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Daniel ja sie pisze na 5tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Daniel ja sie pisze na 5tego Andrzej Ty tam pewnie jutro będziesz, to zrób rezerwacja od razu :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Daniel ja sie pisze na 5tego Andrzej Ty tam pewnie jutro będziesz, to zrób rezerwacja od razu :tongue4: Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Daniel ja sie pisze na 5tego Andrzej Ty tam pewnie jutro będziesz, to zrób rezerwacja od razu :tongue4: Jasne :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Andrzej se do serca weźmie i pojedzie w poniedziałek. trzymać 3 ostatnie ławki dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Andrzej se do serca weźmie i pojedzie w poniedziałek. trzymać 3 ostatnie ławki dla nas I tak nic nie robi, to może tam posiedzieć. Nawet ostatnio mi mówił że to jego drugi dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Toż przecie jak tam je śniadanie ,obiad i kolację i czasem wpada na spoty to się mu nie dziwię ,że ma podwójny adres meldunkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 i zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Po fotkach widze że było grubo ... :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 i zrobione I powiem Ci że kicha :gwizdanie: ponieważ co będę przeglądać wątek z tel. i jak mi ma za każdym razem pobrać 10mb danych to mój miesięczny transfer skończy się w 5dni :gwizdanie: poza tym długo trwa ładowanie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi