Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak też mam No to po co chcesz pakować ten z czerwonym podświetleniem ? przecież jest gorszy
Matek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No rychtyk.. Trzeba sie wyspać chyba Nie spojrzałem w ogóle na podświetlenie i zegarek tylko na cene
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No rychtyk.. Trzeba sie wyspać chyba Nie spojrzałem w ogóle na podświetlenie i zegarek tylko na cene Właśnie Też mnie to zdziwiło:wink: Ogólnie mało jest tych liczników z A4, za to łatwo się można naciąć na takie z A6 gdzie potrzebna jest przeróbka - tutaj już musi zadziałać Grzesiek
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Takk Skal du ha, Takk skal du ha! - Sadistic.pl mniam Co za ciule ... :whistling:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No rychtyk.. Trzeba sie wyspać chyba Nie spojrzałem w ogóle na podświetlenie i zegarek tylko na cene Właśnie Też mnie to zdziwiło:wink: Ogólnie mało jest tych liczników z A4, za to łatwo się można naciąć na takie z A6 gdzie potrzebna jest przeróbka - tutaj już musi zadziałać Grzesiek no nie powiem rzeźby troszku jest, ale wszystko do opanowania. Matek Ty musisz mieć białe światło i cyfrowy zegar:wink:. ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ps. Daniel miał swój udział w tym:wink:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No rychtyk.. Trzeba sie wyspać chyba Nie spojrzałem w ogóle na podświetlenie i zegarek tylko na cene Właśnie Też mnie to zdziwiło:wink: Ogólnie mało jest tych liczników z A4, za to łatwo się można naciąć na takie z A6 gdzie potrzebna jest przeróbka - tutaj już musi zadziałać Grzesiek no nie powiem rzeźby troszku jest, ale wszystko do opanowania. Matek Ty musisz mieć białe światło i cyfrowy zegar:wink:. ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ps. Daniel miał swój udział w tym:wink: Ja bym cię musiał kiedyś odwiedzić żeby na moment przełożyć liczniki, jestem ciekaw czy temperatura oleju ożyje na stałe czy tylko na moment
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika aa...wporzo...zapraszam:wink:
Matek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 To co jutro na kebcia sie zgadujemy? Bo inaczej Grześko to sie chyba nigdy nie złapiemy a wypadałoby wkoncu pogadać ja po uczelni jade do mojej do gotartek wiec miałbym blisko:wink:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika aa...wporzo...zapraszam:wink: Wpadnę jak będziesz w pracy - do Żonki
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No co Ty ... po ciebie też ona wydzwania myslałem że jestem jedyny drugi a nas jest dwóch ...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 To co jutro na kebcia sie zgadujemy? Bo inaczej Grześko to sie chyba nigdy nie złapiemy a wypadałoby wkoncu pogadaćja po uczelni jade do mojej do gotartek wiec miałbym blisko:wink: na rano idę do roboty...potem pływak na ori a6 wymieniam:wink: i ...zobaczy się co dalej...a o której byś był ?? Ale następny tydzień mam na rano:facepalm: ... ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika aa...wporzo...zapraszam:wink: Wpadnę jak będziesz w pracy - do Żonki Pucek... Mario...no nie...wrzuć na luz:polew:
Matek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja tez nastepny tydzien na rano (standard) wiec najwyzej coś wtedy wykombinujemy bo na niedziele mam w 3pupy nauki:kwasny: btw, Grześko tyś je wygodny.. w lepszym miejscu sie nie da auta pod gruba stawiać?
A4 Mario Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 To co jutro na kebcia sie zgadujemy? Bo inaczej Grześko to sie chyba nigdy nie złapiemy a wypadałoby wkoncu pogadaćja po uczelni jade do mojej do gotartek wiec miałbym blisko:wink: na rano idę do roboty...potem pływak na ori a6 wymieniam:wink: i ...zobaczy się co dalej...a o której byś był ?? Ale następny tydzień mam na rano:facepalm: ... ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika aa...wporzo...zapraszam:wink: Wpadnę jak będziesz w pracy - do Żonki Pucek... Mario...no nie...wrzuć na luz:polew: No co to chyba pochwała jak twoi kumple mają fantzje z Twoja żona w roli głównej ... znaczy podoba sie ...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja tez nastepny tydzien na rano (standard) wiec najwyzej coś wtedy wykombinujemy bo na niedziele mam w 3pupy nauki:kwasny: spoko...masz mój numer:wink: ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- To co jutro na kebcia sie zgadujemy? Bo inaczej Grześko to sie chyba nigdy nie złapiemy a wypadałoby wkoncu pogadaćja po uczelni jade do mojej do gotartek wiec miałbym blisko:wink: na rano idę do roboty...potem pływak na ori a6 wymieniam:wink: i ...zobaczy się co dalej...a o której byś był ?? Ale następny tydzień mam na rano:facepalm: ... ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- jak to na moment?? Tylko podpiąć 3 wtyczki i przekręcić kluczyk, jak temperatura oleju zostanie na pewnej temperaturze to znaczy że to wina mojego licznika - chociaż wiem to na 99% a jak wskazówka pokaże pewną wartość i po 3 sekundach poleci na 0 to znaczy że to wina auta/kodowania/czujnika aa...wporzo...zapraszam:wink: Wpadnę jak będziesz w pracy - do Żonki Pucek... Mario...no nie...wrzuć na luz:polew: No co to chyba pochwała jak twoi kumple mają fantzje z Twoja żona w roli głównej ... znaczy podoba sie ... podobać się może, ale kutasy wam upierdolę...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja tez nastepny tydzien na rano (standard) wiec najwyzej coś wtedy wykombinujemy bo na niedziele mam w 3pupy nauki:kwasny:btw, Grześko tyś je wygodny.. w lepszym miejscu sie nie da auta pod gruba stawiać? no co...a ja co myslisz, że będę zapielalać na drugi koniec gruby ??
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jeeeeeebany, ale agresor :grin::grin::grin::grin: Ps. Dobra jest:wink:
Rekomendowane odpowiedzi