Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka Nie gadaj że go wyczułeś jak go miałeś w d*pie Hammerku a mówiłeś, że Ci się podoba:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka Nie gadaj że go wyczułeś jak go miałeś w d*pie Nie Ewa mówiła - f*ck wydało się Ty curva pojedziesz jutro no kulce od haka:whistling:
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 muszę powiedzieć, że masz krzywe nogi:facepalm::polew: A Ty krzywego siusiaka Nie gadaj że go wyczułeś jak go miałeś w d*pie Hammerku a mówiłeś, że Ci się podoba:kwasny: Że niby kto? Ewka?
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 już nie udawaj że nie wiesz:grin: ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:46 ---------- a tak serio Tomuś...pogadane z moim bracholkiem było:wink: ?? Ma malutkie problemiki:kwasny:
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 już nie udawaj że nie wiesz:grin: Mi się moja B7 podoba
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie od teraz będę bał się stać do was tyłem
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a tak serio Tomuś...pogadane z moim bracholkiem było:wink: ?? Ma malutkie problemiki:kwasny: No gadał że ta Twoja prostata nie ciekawa skierowałem go do m3rvina, on mo tako skrzinia
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie od teraz będę bał się stać do was tyłem Zawsze możesz klęczeć przed Grzeskiem
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 a tak serio Tomuś...pogadane z moim bracholkiem było:wink: ?? Ma malutkie problemiki:kwasny: No gadał że ta Twoja prostata nie ciekawa skierowałem go do m3rvina, on mo tako skrzinia widzisz co Cię czeka za parę lat:grin:
H4mm3R Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Onnex + Miami Beaks - "Might Like You Better" feat. Amanda Blank on Vimeo ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- a tak serio Tomuś...pogadane z moim bracholkiem było:wink: ?? Ma malutkie problemiki:kwasny: No gadał że ta Twoja prostata nie ciekawa skierowałem go do m3rvina, on mo tako skrzinia widzisz co Cię czeka za parę lat:grin: Ja jestem aktywny samiec, niema takiej opcji
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie od teraz będę bał się stać do was tyłem Zawsze możesz klęczeć przed Grzeskiem Nie będę mu się oświadczał
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Onnex + Miami Beaks - "Might Like You Better" feat. Amanda Blank on Vimeo---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:53 ---------- a tak serio Tomuś...pogadane z moim bracholkiem było:wink: ?? Ma malutkie problemiki:kwasny: No gadał że ta Twoja prostata nie ciekawa skierowałem go do m3rvina, on mo tako skrzinia widzisz co Cię czeka za parę lat:grin: Ja jestem aktywny samiec, niema takiej opcji no właśnie ja też...aktywny:whistling: więc chyba, że on mówił o sobie:decayed:a nutka z vag eventu 2010 ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- Panowie od teraz będę bał się stać do was tyłem Zawsze możesz klęczeć przed Grzeskiem albo kucać przed Tomkiem:decayed: wybór należy do Ciebie:whistling:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie od teraz będę bał się stać do was tyłem ja tak codziennie stoję
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Kupiłem nowe tarcze do parcha http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/3550/2861/33873930011_large.jpg
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Grześ, urzekła nas Twoja historia - rozumiemy ty już nie czujesz nic po takich codziennych kąpielach
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Grześ, urzekła nas Twoja historia - rozumiemy ty już nie czujesz nic po takich codziennych kąpielach i Ty się dziwisz, że mam troszku zrytą psychę
Kuna Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Grześ, urzekła nas Twoja historia - rozumiemy ty już nie czujesz nic po takich codziennych kąpielach i Ty się dziwisz, że mam troszku zrytą psychę A dobiegasz do wc zanim pomyślisz że CI się chce:grin:
Rekomendowane odpowiedzi