Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŻORSKIE oraz okolic - czwartki godz. 19:00 zajazd Szałas przy DK81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

167KM w jedną z jastrzębia mamy, trasą którą zazwyczaj do dziadków jeżdżę. Za Wadowicami mam dom, więc można się zatrzymać na herbatkę/kawę i nogi rozprostować :decayed: Ja właśnie myślę jak to ogarnąć :decayed:

• Odpowiedzi 24.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

3867

• Polko_V

2819

• H4mm3R

2707

• A4 Mario

1269

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się zastanawiałem ,czy nie gonić przez Słowację i od tyłu do Zakopca wskoczyć ,a potem na BT

---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

luźna droga, czas porównywalny jak przez PL...testowałem już kiedyś kilka razy

---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ----------

mi jakby mała spała w drodz(daj Boże)to bym targał i postojów nie robił żadnych ,bo potem problem gdzieś pieluchę zmienić, nakarmić....

Opublikowano

Zawszę można u mnie :wink: Powiem CI że 1,15h do Wadowic + jakąś 1:30 do BT bez zapierniczania. Co do słowacji to chyba winiety trzeba kupić i sporo dalej :whistling:

Opublikowano

Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
pogadane:decayed:

Opublikowano

no wkońcu :decayed: no nic trzeba leciec na te urki, zaś dzikie popołudnie i dzien w pupe :kwasny:

miłego dnia, Grzesio przemyśl piątek :wink:

Opublikowano
no wkońcu :decayed: no nic trzeba leciec na te urki, zaś dzikie popołudnie i dzien w pupe :kwasny:

miłego dnia, Grzesio przemyśl piątek :wink:

jak się curvus wygrzebię z tym malowaniem parkietu:facepalm:, to jestem na TAK:wink:
Opublikowano

Nie chciało mi się wczoraj skrobać samochodu, dzisiaj musiałem spędziłem 30 minut... 1-2 cm lodu na całym samochodzie :facepalm:

20130122250.jpg

Opublikowano
Nie gadaj bzdur. winiet nie trzeba, a czy duzo dalej, nie liczylem ale tragedi nie ma. w zeszlym roku wracalem z Hammerem tamtedy ale jakos mnie to nie ruszylo na pozytyw, moze jedynie widoki w gorach.

Kilometrow nie liczylem wiec sie nie wypowiem....co do drogi jest pusciej ,spokojniej ,widoki , wiecej mi nie trza argumentow ;)

Opublikowano

Kwestia dogadania :wink:

Opublikowano

Artur jak jedziesz z małą to jedz sobie sam według siebie i spotkasz sie z resztą bandy na miejscu ... tak będzie najlepiej i najwygodniej dla Was :wink:

Opublikowano

A bo co zakręt to musiałem na was czekać :decayed: co do km to według mnie jest bliżej, mniejszy ruch i widoki fajne.

Opublikowano
Hammer jazda za tobą się nie opłaca bo ma daleko do ekonomii :grin:

Chyba Ci się z Arturem pomyliło :whistling:

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

Poza tym jak będzie śnieg to śmigam na zimówkach przez Słowację, a jak ciepełko to na letnich Zakopianką :decayed:

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie wiem ,na czym pojade....ale pewnie przez Slowacje.....lepsza droga bez gadania

Opublikowano

Ja zobaczę którędy kwestia dogadania :wink: Ja sobie spokojnie pojadę bez szarżowania bo czy będę pół godziny szybciej czy później mnie nie obchodzi :wink:

Opublikowano
Ja zobaczę którędy kwestia dogadania :wink: Ja sobie spokojnie pojadę bez szarżowania bo czy będę pół godziny szybciej czy później mnie nie obchodzi :wink:

Tak Kuna bo my tam zapierdalamy na złamanie karku :facepalm: w ogóle zacznij od tego czy Ci tata auto da na wyjazd :decayed:

Opublikowano

Mowa o a6? :grin::decayed: Nie stać mnie na jazdę 3.0 :whistling: jestem biednym studentem

Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW :grin:

Opublikowano

Hammer ja raz jechałem za Tobą i Sevesem do Żor co ledwo się zmieściłeś przed BMW :grin:

Kiedy to było...