miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru
tomaszstn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm:
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru nie będę teraz po nocy w koszu grzebał
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru oj tam, ja tylko wystosowalem 1 posta. w razie co mam dokladke na tyl przedlift z wycieciem na hak i z czujkami pdc, niestety wyrwane maja kable po szlagu
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:09_________________________________________________ no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru oj tam, ja tylko wystosowalem 1 posta. w razie co mam dokladke na tyl przedlift z wycieciem na hak i z czujkami pdc, niestety wyrwane maja kable po szlagu wywalam Twojego posta bo to nie wątek do ogłoszeń :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm: coś Ty chciał nam przekazać :?:
tomaszstn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm: :polew: sprzęt extra, obsługa nieziemska ale jak dojeżdżałem do Żor to czarna dziura była
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru nie będę teraz po nocy w koszu grzebał luz ,po nocy faktycznie nie ma sensu
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm: coś Ty chciał nam przekazać :?: o to to
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:09_________________________________________________ no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru oj tam, ja tylko wystosowalem 1 posta. w razie co mam dokladke na tyl przedlift z wycieciem na hak i z czujkami pdc, niestety wyrwane maja kable po szlagu wywalam Twojego posta bo to nie wątek do ogłoszeń :polew: się curva rozkręcił chłopak na wieczór [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:17_________________________________________________ dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm: coś Ty chciał nam przekazać :?: o to to bo nie umiałem tego pochytać
danielom Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:09_________________________________________________ no to jedziem z koxem jak będzie czwartek godz.18 i będzie Wam brakowało kilku stron to Wam je przekleje z innego wątku dajesz tu ten mój dialog z Danielem i Puckiem z bazaru oj tam, ja tylko wystosowalem 1 posta. w razie co mam dokladke na tyl przedlift z wycieciem na hak i z czujkami pdc, niestety wyrwane maja kable po szlagu wywalam Twojego posta bo to nie wątek do ogłoszeń :polew: się curva rozkręcił chłopak na wieczór [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 00:17_________________________________________________ dobre kto od nas będzie jutro na tym zadupiu , cholera nawet navi mnie nie potrafiła tam zaprowadzić powiem tak, nie wiem jak sprzet ale obsluga :facepalm: coś Ty chciał nam przekazać :?: o to to bo nie umiałem tego pochytać coś tam pił ? jutro piatek 13
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 no właśnie nic ,pod tel. jestem a cosik bym wysiorbał
tomaszstn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 nic ide spac dobranoc a ja będę czuwać do rana aby nikt tu już nie pisał :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 konfident :gwizdanie: tylko nie dzwoń mi o 3 ,że Miron albo Przemo coś tu kliknęli
tomaszstn Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie ma mowy, ja zawsze będę na końcu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi