Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Tatuśki , robimy kinder spota w czwartek:wink: , ostatnio były takie propozycje.: banan: ja jestem za .
Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Ostatnio to Cię nie było Panie kolego No faktycznie dałem d*py,poprawię się.
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Tatuśki , robimy kinder spota w czwartek:wink: , ostatnio były takie propozycje.: banan: ja jestem za . Pogadam z Dimanem może też wpadnie ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Artur miał też wpaść ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- Może jeszcze Miron?
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Diman, chyba nie Artur, może Stasiu, też może Mirek, na razie nie odpisuje i ja też może Zgadamy się w czwartek
stanley Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Diman, chyba nieArtur, może Stasiu, też może Mirek, na razie nie odpisuje i ja też może Zgadamy się w czwartek tak jak gadalismy, ja będę wiedział jutro po południu lub w czwartek
Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja mimo wszystko b:wink:ędę w szerszym składzie
Arturoo Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Ja też pewnie w czwartek będę wiedział jak sytuacja wygląda....,czy Mała nie będzie zmęczona....,marudna...etc.
tomaszstn Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Więc stoi tak że ugadamy się w czwartek
Arturoo Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja jutro wpadnę na godzinkę .....potem do roboty jeszcze lecę ....ehh.
addassko Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 :hi:postaram sie wpasc jutro na szaszlyczka
tomaszstn Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 :hi:postaram sie wpasc jutro na szaszlyczka Adaś to bierz małego bo jutro się taki kinder spot szykuje Dobry
Rekomendowane odpowiedzi