Majkel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja też przecież brałem ślub w 1997 a wtedy fc nie było to jak Ty swoją żone poznałeś jak fejsbuka nie było??????? w tych czasach to nie do pomyślenia :grin::grin:
Polko_V Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja też przecież brałem ślub w 1997 a wtedy fc nie było to jak Ty swoją żone poznałeś jak fejsbuka nie było??????? w tych czasach to nie do pomyślenia :grin::grin: za pewne na "members of mayday" był
Majkel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja też przecież brałem ślub w 1997 a wtedy fc nie było to jak Ty swoją żone poznałeś jak fejsbuka nie było??????? w tych czasach to nie do pomyślenia :grin::grin: za pewne na "members of mayday" był przecież inne portale chyba były... sympatia,pl, fotka.pl... albo na naszej-klasie zagadał :grin: swoją drogą Polko, pól godziny temu pisołeś, że idziesz spać
tomaszstn Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W Polsce to nawet internetu wtedy nie było a Ty chciałeś mieć nk
Mario22 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W Polsce to nawet internetu wtedy nie było a Ty chciałeś mieć nk To jak pisaliscie na forum jak neta nie bylo i gg ... :D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 swoją drogą Polko, pól godziny temu pisołeś, że idziesz spać a miałem, ale musiałem odczekać aż RAID zacznie działać, bo ktoś mi go wyłączył
Polko_V Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...będę lub będziemy jutro po 20.30... Arturku...niestety muszę iść jutro do robo:whistling:
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ...będę lub będziemy jutro po 20.30...Arturku...niestety muszę iść jutro do robo:whistling: luzik.....coś wymyślę Orzeszek....ja prawdopodobnie nie przyjadę ...jutro do 16 bedę wiedział na 100%
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 będzie prościej jak się zdzwonimy....
Orzeszek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 będzie prościej jak się zdzwonimy.... Dobra,czekam na info od Ciebie
Polko_V Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ...no no no...ostatnimi czasy na spocie bywam ja, żonka i Ty orzeszku:whistling: ...ja podjadę po robo, a jak nikogo nie będzie to wpakuję kiełbaskę i sajonara:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi