Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 następnym razem pojedziemy we dwóch to go poprowadzę tak by bez krążenia dojechał tak też zrobimy, bo ja właśnie na ten węzeł skręciłem i 20 min stracone Przecież to cały czas prosta droga, po co jechać gdzieś na lewiznę Diesla ma to co mu szkodzi dopali najwyżej 2 kieliszki zupy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 zupy za 6 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 zupy za 6 zł Kujawski w sklepie jest tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 niestety nie AJM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: :polew: A potem część brygady po szychcie będzie miała tylko stopy czyste bo jak komuś mydełko spadnie to się przy nim nie odważy po nie schylić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:53_________________________________________________ niestety nie AJM Ale nie próbowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: :polew: A potem część brygady po szychcie będzie miała tylko stopy czyste bo jak komuś mydełko spadnie to się przy nim nie odważy po nie schylić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:53_________________________________________________ niestety nie AJM Ale nie próbowałeś :polew: a mamy na łaźni geja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: :polew: A potem część brygady po szychcie będzie miała tylko stopy czyste bo jak komuś mydełko spadnie to się przy nim nie odważy po nie schylić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:53_________________________________________________ niestety nie AJM Ale nie próbowałeś :polew: a mamy na łaźni geja To teraz wypatruj kto z forum będzie chciał się u Ciebie zatrudnić :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:56_________________________________________________Napisał bym: "I zaś Mario będzie chciał zmienić robotę" ale nie wiem czy to nie za chamskie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 :polew: rozd*piłeś mnie tym :polew: a kwk "chwałowice" przyjmuje [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:02_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: no i potem fap,fap,fap... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 tylko się tak zastanawiam... jak ja tam wjadę i wyjadę z tego parkingu przez "lato" na -70 glebie Od drugiej strony jest mniejszy spad jest takie coś Tak, bliżej tego miejsca gdzie staliśmy wczoraj, ta dróżka jest na przestrzał i są dwa wjazdy Ty mu nie gadaj nic o przestrzałach bo mu się ze strzałowym będzie kojarzyć i będzie rozpowiadał w robocie, że strzałowy to ma dwa wjazdy :polew: :polew: A potem część brygady po szychcie będzie miała tylko stopy czyste bo jak komuś mydełko spadnie to się przy nim nie odważy po nie schylić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:53_________________________________________________ niestety nie AJM Ale nie próbowałeś :polew: a mamy na łaźni geja To teraz wypatruj kto z forum będzie chciał się u Ciebie zatrudnić :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 12:56_________________________________________________Napisał bym: "I zaś Mario będzie chciał zmienić robotę" ale nie wiem czy to nie za chamskie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mario przyjdzie i każdemu z osobna "wpie*rdoli" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Guru idę na warszat odebrać tą przejściówkę Zobaczymy co im wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mario przyjdzie i każdemu z osobna "wpie*rdoli" :polew: A co ty on ma tylko seata :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________ Guru idę na warszat odebrać tą przejściówkę Zobaczymy co im wyszło Spoko [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________A ja spadam "wrzucić się pod kosiarkę" Będę jak wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 kurde próbuję coś zrobić "elektrycznego" i obawiam się że zara miniaturkę audi zrobię, bo coraz więcej części mi zostaje [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:07_________________________________________________ Spoko [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________A ja spadam "wrzucić się pod kosiarkę" Będę jak wrócę ołkejj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mario przyjdzie i każdemu z osobna "wpie*rdoli" :polew: A co ty on ma tylko seata :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________ Guru idę na warszat odebrać tą przejściówkę Zobaczymy co im wyszło Spoko [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________A ja spadam "wrzucić się pod kosiarkę" Będę jak wrócę Dobra tylko nie później :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mario przyjdzie i każdemu z osobna "wpie*rdoli" :polew: A co ty on ma tylko seata :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________ Guru idę na warszat odebrać tą przejściówkę Zobaczymy co im wyszło Spoko [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________A ja spadam "wrzucić się pod kosiarkę" Będę jak wrócę Dobra tylko nie później :polew: :polew: Nie za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Mario przyjdzie i każdemu z osobna "wpie*rdoli" :polew: A co ty on ma tylko seata :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________ Guru idę na warszat odebrać tą przejściówkę Zobaczymy co im wyszło Spoko [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 13:05_________________________________________________A ja spadam "wrzucić się pod kosiarkę" Będę jak wrócę Dobra tylko nie później :polew: :polew: Nie za późno No i jak było? Jesteś już łysy? W sumie to się spóźniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 zachęcam w imieniu dzieciaka http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240370.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi