H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ---------- ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- Na Rybnickich się dzieje panowie jeśli chcecie tego spota to <cenzura> ugadajcie się konkretnie!!! bo jeśli nadal tak to będziecie organizować to.....podajcie date, czas i miejsce, a ja umieszcze to w pierwszym poście. moja propozycja to 27 grudzień 2013, godz 15:00. Jeśli chodzi o miejscówke to proponuje stałe miejsce spotów rybnickich czyli parking małego Tesco przy ul.Kotucza Jeśli chcecie jakiegoś spota jeszcze przed tym terminem to dajcie znać http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-rybniku-wiecej-info-1-poscie-125711/index1597.html#post3910066 :polew::polew: toż to już za miesiąc Jeszcze się okaże że będzie lista i wpisowe a co tutaj Tomaszu cię śmieszy? Że od dwóch lat nic się nie zmieniło ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:52 ---------- wiec pora coś zmienić Jeszcze się taki nie urodził, co dałby radę ---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:48 ----------
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Dzięki Grześ Ty to dzisiaj tylko po mechanikach jeździsz, byś się w końcu czegoś sam nauczył
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 i vice versa lebrze jo już dość w życiu zrobił
neimaD Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 pozdro z zaśnieżonego Zakopanego :-) Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2
Polko_V Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzięki Grześ jasne Renta już mam ściule:polew:
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzięki Grześ jasne Renta już mam ściule:polew: Co cie tak śmieszy ... on ma renta a my na niego dupimy nadgodziny weekendy itd itp ..... :D:D:D i on ma audi a ja seata ....:D:D Polska...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzięki Grześ jasne Renta już mam ściule:polew: Co cie tak śmieszy ... on ma renta a my na niego dupimy nadgodziny weekendy itd itp ..... :D:D:D i on ma audi a ja seata ....:D:D Polska... noo............on ma vip'a , a ty nie ........... on ma laskę ....a Ty se sam na termy jeździsz ... wymieniać mam jeszcze? ....:polew:
Rekomendowane odpowiedzi