Skyliner89 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam , Czy wielkość logo kluczyków Audi: (taki mam kluczyk) a Jest taka sama? Pytam, bo któregoś dnia zauważyłem, że nie mam tego loga na kluczyku... , chyba się odkleiło . Podeszło by coś takiego do mnie: http://allegro.pl/znaczek-na-kluczyk-emblemat-logo-audi-i1966410285.html, a jak nie to będą mieli coś takiego w ASO?
Onkel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Na oko widać że w scyzoryku jest większy.
Wihajster Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 na pewno na scyzoryku jest większe.Na aukcji nie pisze na jaki klucz to jest ale podejrzewam,że na scyzoryk własnie.Musisz zapytać
Onkel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja zamawiałem u tego kolesia do siebie bo mi przepadł gdzieś znaczek. I mam scyzoryk.
Skyliner89 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Pytałem i to logo, które sprzedaje ma wymiary: 16 mm x 6mm, a ja mam 14 mm x 6 mm . Chyba pozostają mi jakieś używki na Allegro albo spytać w ASO .
Skyliner89 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 w ASO to pewnie z 50zl :decayed: Okaże się jutro
Wihajster Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 w ASO to pewnie z 50zl :decayed: Okaże się jutro obawiam sie,że samego loga na klucz w ASO sie nie dostanie A poza tym na cholere ci to,,przecież to już stary paździoch i nie ma co przeżywać
Skyliner89 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 w ASO to pewnie z 50zl :decayed: Okaże się jutro obawiam sie,że samego loga na klucz w ASO sie nie dostanie A poza tym na cholere ci to,,przecież to już stary paździoch i nie ma co przeżywać Nie mają takiego loga w ASO . Pozostaje przerobić ten co jest na Allegro albo jeździć bez loga .
Wihajster Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 w ASO to pewnie z 50zl :decayed: Okaże się jutro obawiam sie,że samego loga na klucz w ASO sie nie dostanie A poza tym na cholere ci to,,przecież to już stary paździoch i nie ma co przeżywać Nie mają takiego loga w ASO . Pozostaje przerobić ten co jest na Allegro albo jeździć bez loga . mówiłem
Skyliner89 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Kluczyk 295 zł + dorobienie, elektronika itp, a na Allegro kluczki ori Audi tylko z plastikowym logiem + transponder 25-30 zł i dorobienie to liczmy za wszystko 50 zł... Ładne zdzierstwo... :gwizdanie:.
Rekomendowane odpowiedzi