Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Logo Audi na kluczyk. Prośba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:,

Czy wielkość logo kluczyków Audi:

kluczyk-audi-a3.jpg

(taki mam kluczyk)

a

7.jpg

Jest taka sama?

Pytam, bo któregoś dnia zauważyłem, że nie mam tego loga na kluczyku... :disgust:, chyba się odkleiło :thumbdown:.

Podeszło by coś takiego do mnie: http://allegro.pl/znaczek-na-kluczyk-emblemat-logo-audi-i1966410285.html, a jak nie to będą mieli coś takiego w ASO?

Opublikowano

Na oko widać że w scyzoryku jest większy.

Opublikowano

na pewno na scyzoryku jest większe.Na aukcji nie pisze na jaki klucz to jest ale podejrzewam,że na scyzoryk własnie.Musisz zapytać

Opublikowano

Ja zamawiałem u tego kolesia do siebie bo mi przepadł gdzieś znaczek. I mam scyzoryk.

Opublikowano

Pytałem i to logo, które sprzedaje ma wymiary: 16 mm x 6mm, a ja mam 14 mm x 6 mm :disgust:. Chyba pozostają mi jakieś używki na Allegro albo spytać w ASO :mysli:.

Opublikowano

w ASO to pewnie z 50zl :decayed: :decayed:

Okaże się jutro :decayed:

Opublikowano

obawiam sie,że samego loga na klucz w ASO sie nie dostanie :mysli: A poza tym na cholere ci to,,przecież to już stary paździoch i nie ma co przeżywać :tongue4::wink4:
Opublikowano

obawiam sie,że samego loga na klucz w ASO sie nie dostanie :mysli: A poza tym na cholere ci to,,przecież to już stary paździoch i nie ma co przeżywać :tongue4::wink4:

Nie mają takiego loga w ASO :). Pozostaje przerobić ten co jest na Allegro albo jeździć bez loga :decayed:.

Opublikowano

Nie mają takiego loga w ASO :). Pozostaje przerobić ten co jest na Allegro albo jeździć bez loga :decayed:.

mówiłem :decayed:
Opublikowano

Kluczyk 295 zł + dorobienie, elektronika itp, a na Allegro kluczki ori Audi tylko z plastikowym logiem + transponder 25-30 zł i dorobienie to liczmy za wszystko 50 zł... Ładne zdzierstwo... :gwizdanie:.