olovski Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 siemka mam problem z odkodowaniem radia po wcisnieciu RDS i TP radio nie wchodzi do menu wpisania kodu kod mam niestety pomylilem sie 2 razy teraz klawisze ewidentnie nie reaguja, slychach ze wlaczniki pod przyciskami cykaja ale nie przelacza mnie to menu gdzie wpisuje sie kod ma ktos jakies pomysly?? mikrostyki poszly pasc sie na łąke czy mam inny problem?? dzieki za wszelkie podpowiedzi
bin85 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jeżeli wpisałeś kod dwa razy źle to radio się zablokowało, zostaw je teraz przez ok godzinę włączone wtedy sie odblokuje i będziesz mógł ponownie wpisać kod.
olovski Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 oki bede probowal dzieki za info
Mordeliuss Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 dokładnie po jakims czasie powinienes moc znow wprowadzic kod:) ja kiedys tak sie bawilem z radiem w swojej starej b3:P
olovski Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 czy radio musi byc czasy czas wlaczone przez godzine? bo kurde jeszcze nie mialem drogi dluzszej niz 30 minut haha i jeszcze nie dotrwalem do pelnej godziny
Mordeliuss Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 z teg co pamietam ja mialem w domu radio z b3 i musialo byc wlaczone przez godzine poltorej
Rekomendowane odpowiedzi